Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Θέλησε να οικειοποιηθεί έξι χιλιάδες ευρώ που βρήκε τυχαία στο δρόμο
Θέλησε να οικειοποιηθεί έξι χιλιάδες ευρώ που βρήκε τυχαία στο δρόμο

Θέλησε να οικειοποιηθεί έξι χιλιάδες ευρώ που βρήκε τυχαία στο δρόμο

 

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Βρήκε τυχαία μικρή περιουσία στο δρόμο,την άρπαξε προφασισμένος ότι θα την παρέδιδε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της, αλλά την τσέπωσε… Έγινε, όμως, αντιληπτός από πολίτες, που ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο αλλοδαπός κατέληξε στα αστυνομικά κελιά, αφού εκτός των άλλων διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο νησί.

Σύμφωνα με καταγγελία κάτοικου Λάρνακας, χθες το πρωί, ενώ αναχωρούσε με το αυτοκίνητό του από κάποιο σημείο της πόλης, ξέχασε το τσαντάκι του που περιείχε το ποσό των 6.000 ευρώ εξωτερικά στο πίσω μέρος του οχήματός του, με αποτέλεσμα να το απωλέσει. Όταν αντιλήφθηκε την απώλεια των χρημάτων και αναζήτησε το τσαντάκι,ενημερώθηκε από πολίτες ότι αυτό είχε πέσει σε συγκεκριμένο σημείο.Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, το τσαντάκι παραλήφθηκε από οδηγό μοτοσικλέτας που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του παραπονούμενου, στην παρουσία και άλλων προσώπων, με την πρόφαση ότι θα το παρέδιδε στον ιδιοκτήτη του. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 25 χρόνων, από την Ινδία.

 

Μέλη της Αστυνομίας που κλήθηκαν να διερευνήσουν το περιστατικό, μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος  διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας. Ανακρινόμενος, ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι παρέλαβε το τσαντάκι, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι το παρέδωσε σε άλλο οδηγό που θεώρησε ότι ήταν ο κάτοχος της περιουσίας που βρήκε στο δρόμο.

Έπειτα, όμως, από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο ισχυρισμός του νεαρού αλλοδαπού δεν ευσταθούσε. Κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης του, έγινε έρευνα στην οικία όπου διαμένει, όπου στον προθάλαμο του κτηρίου, μέσα σε μια τσάντα, εντοπίστηκε όλη η κλαπείσα περιουσία που βρισκόταν στο τσαντάκι του παραπονούμενου. Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα κλοπής διά ευρέσεως, κλοπής και παράνομης παραμονής στην Κύπρο. Αφού λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης, αναμένεται ν’ απελαθεί.

Send this to a friend