Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κατεχόμενα: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου Βρετανό έξω από κλαμπ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Κατεχόμενα: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου Βρετανό έξω από κλαμπ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κατεχόμενα: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου Βρετανό έξω από κλαμπ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 

 

Ένας Βρετανός φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στα κατεχόμενα , σύμφωνα με δημοσιεύματα, που επικαλείται η Daily Mail.

Ο Huseyin Mavideniz, 29 ετών, πέθανε μετά από επίθεση νωρίς το πρωί της Πέμπτης έξω από ένα κλαμπ στο κατεχόμενο Τρίκωμο, στη βόρεια Κύπρο, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την αστυνομία.

Φέρεται να χτυπήθηκε πολλές φορές στο κεφάλι από την ασφάλεια του κλάμπ πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο «κρατικό» Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Πλάνα από τον ξυλοδαρμό

Λίγο μετά την άφιξη του Mavideniz στο ιατρικό κέντρο, μια ομάδα ανδρών εμφανίστηκε και προκάλεσε  τον όλεθρο – έσπασε τζάμια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του  νοσοκομείου με μια βαριοπούλα – ανέφεραν τοπικές αναφορές.

Δεν έγινε αμέσως σαφές ποια ήταν η ομάδα ή γιατί επιτέθηκαν στο νοσοκομείο.

Ένας 26χρονος, ο οποίος δεν κατονομάζεται,  συνελήφθη από την «αστυνομία» των κατοχικών αρχών. Για το περιστατικό αναζητείται ακόμη ένας άνδρας.

Η Kibris Gazetesi, ανέφερε ότι άλλα δέκα άτομα συνελήφθησαν για «σοβαρή επίθεση και σοβαρές ζημιές» – πιθανώς σε σχέση με τα γεγονότα στο νοσοκομείο.

 

Εικόνες από το ιατρικό κέντρο που δημοσιεύτηκαν στο Facebook δείχνουν θρυμματισμένο γυαλί να καλύπτει το πάτωμα, τις καρέκλες και τα γραφεία μιας αίθουσας υποδοχής.

Σύμφωνα με την Yenidüzen, μια ομάδα ατόμων εμπόδισε τον δημοσιογράφο της να  τραβήξει φωτογραφίες και τον ανάγκασε να διαγράψει άλλες από το τηλέφωνό τους ενώ συνοδεύονταν από την «αστυνομία».

Ο Mavideniz φέρεται να ταξίδεψε στην Κύπρο με τον πατέρα του για ιατρική περίθαλψη,  ανέφερε η Sun.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend