Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μοιρασιά σε ένα τρελό και περίεργο ματς στο ΑΕΚ Αρένα
Μοιρασιά σε ένα τρελό και περίεργο ματς στο ΑΕΚ Αρένα

Μοιρασιά σε ένα τρελό και περίεργο ματς στο ΑΕΚ Αρένα

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν ΑΕΚ και Μακάμπι Τελ Αβίβ μιας και οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1. Μπορεί το σκορ να αδικεί λίγο την Μακάμπι που ήταν καλύτερη, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που στο τέλος έφυγε πικραμένη από το αποτέλεσμα με το χαμένο πέναλτι του Τρισκόφσκι στο 86΄.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και έδειξε διάθεση να πιέσει την Μακάμπι για να πετύχει ένα γκολ με το οποίο θα την αιφνιδίαζε. Στο 4΄ και στο 11΄ απείλησε αλλά δεν σκόραρε, ενώ στο 2΄ θα μπορούσε ακόμη και να μείνει με 10 η Μακάμπι με το μαρκάρισμα του Μπιτόν στον Τόμοβιτς που του στοίχισε μόνο την κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Μακάμπι ανέβασε στροφές και με τον Ζάχαβι πρωταγωνιστή πλησίασε στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις με κλασσικές ευκαιρίες.


Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μία συνέχεια του πρώτου με τους Ισραηλινούς να είναι καλύτεροι, να φτιάχνουν ευκαιρίες αλλά να μην σκοράρουν. Ο Όλτρα έκανε κακές αλλαγές, άργησε να φρεσκάρει την μεσαία γραμμή και η Μακάμπι άνοιξε το σκορ στο 63΄ με σουτ του Κοχέν.

Μία αδράνεια όμως της άμυνας της Μακάμπι στο 80΄ έδωσε την ευκαιρία στον Φαράζ να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να φέρει το ματς στα ίσα, δίνοντας ελπίδες στην ΑΕΚ ενόψει του επαναληπτικού. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει και την μεγάλη ανατροπή. Ο Γκιούρτσο κέρδισε πέναλτι αλλά ο Τρισκόφσκι νικήθηκε από τον Πέρετζ και έμεινε το 1-1 μέχρι το τέλος.

ΑΕΚ: Πίριτς, Σάντσες, Μιλίσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Γκιούρτσο, Πονς, Λέδες (69΄ Καπτούμ), Μπρούνο Γκάμα (69΄ Τρισκόφσκι), Φραν Σολ, Λόπες (56΄ Φαράζ)

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πέρετζ, Μακόν, Νταν Μπιτόν, Σάμποριτ, Ρεβίβο, Όβερεμ, Νιρ Μπιτόν, Ν. Πέρετζ, Παρφέτ (77΄ Κανιτσόφσκι), Ζάχαβι, Κοχέν (77΄ Άλμογκ)

 

Send this to a friend