Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Με όπλο τον κόσμο της και την ευρωπαϊκή της αύρα!
Με όπλο τον κόσμο της και την ευρωπαϊκή της αύρα!

Με όπλο τον κόσμο της και την ευρωπαϊκή της αύρα!

 

 

Από τέτοια παιχνίδια έχει μπόλικα να επιδείξει η ΑΕΚ στην μέχρι τώρα πορεία της και μάλιστα πολλά εξ αυτών με απόλυτη επιτυχία. Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η ομάδα της Λάρνακας στην Ευρώπη αποτελεί ένα επιπλέον όπλο στα χέρια της για να διαχειρίζεται τέτοιου είδους παιχνίδια.

Απέναντι στην Μακάμπι ο Όλτρα και οι παίκτες του καλούνται να κάνουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Και λέμε και ο Όλτρα, γιατί στο κοουτσάρισμα ο Ισπανός δεν τα πήγε καλά στο τελευταίο ματς και η δική του τακτική και προσέγγιση στο παιχνίδι απόψε θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει και ο παράγοντας έδρα. Να νοιώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ ότι παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο που ο κόσμος θα διψά για την πρόκριση. Να νοιώσουν οι παίκτες τον κόσμο για τα καλά και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας.

 

Η Μακάμπι είναι μία έμπειρη και ποιοτική ομάδα η οποία στα χαρτιά είναι το φαβορί, όμως αν η ΑΕΚ πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απόψε τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν. Αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν έχει νέα προβλήματα μιας και εκτός είναι οι Εγγλέζου, Κατελάρης και Σάντος.

Send this to a friend