Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ένα όμορφο διήμερο με τους νέους του Σωματείου Αγίων Βαβατσινιάς σας περιμένει με παιχνίδι και διασκέδαση
Ένα όμορφο διήμερο με τους νέους του Σωματείου Αγίων Βαβατσινιάς σας περιμένει με παιχνίδι και διασκέδαση

Ένα όμορφο διήμερο με τους νέους του Σωματείου Αγίων Βαβατσινιάς σας περιμένει με παιχνίδι και διασκέδαση

 

 

Το Σάββατο 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του Δημοτικού σχολείου Αγίων Βαβατσινιάς στην ορεινή Λάρνακας, το συναρπαστικό παιχνίδι WIPE OUT – VILLAGE VERSION όπου οι διαγωνιζόμενοι, αφού φτιάξουν ομαδα των 5 ατόμων, θα λάβουν μέρος σε αγωνίσματα με βάση το νερό, απέναντι σε άλλη ομάδα, με σκοπό να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, διεκδικόντας έτσι υπέροχα δώρα.

 

Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο 99913740
(Σχετικές φωτογραφίες και βίντεο θα σας παραθέσουμε πιό κατω για όλες μας τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις)

 

Η Κυριακή 13 Αυγούστου ξεκινάει από τις 10:30 το πρωί με τα Τουρνουά Πιλόττας, Ταβλιού, Μπιρίμπας και Σπάστρας. Τα τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στα καφενεία της πλατείας του χωριού όπου οι επισκέπτες και οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν το όμορφο τοπίο και το παιχνιδιάρικο κλίμα που θα επικρατεί, μαζί με παραδοσιακά ροφήματα και εδέσματα.

 

Η συμμετοχή στα τουρνουά θα είναι στα 10 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο 97668695 και στο 99014697

Η εμπειρία των παρευρισκομένων θα συνεχιστεί το απόγευμα, στις 18:00 η ώρα, με το συναρπαστικό “Παιχνίδι χωριού – Vol 2” που δεν είναι άλλο από τον κοινώς γνωστό “Κρυμμένο θησαυρό”.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρισμένοι σε ομάδες από δύο μέχρι 4 άτομα, θα περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία εξερεύνησης του χωριού λύνοντας γρίφους και κερδίζοντας αγωνίσματα για να φτάσουν στο κρυμμένο έπαθλο. Οι πιό γρήγοροι ας κερδίσουν!
Για δηλώσεις συμμετοχής στο 99014697.

Η Κυριακή αυτή λοιπόν θα κλείσει στο Καφεστιατόριο Εrmi – Brunch and Tavern, όπου θα διεξαχθεί η παραδοσιακή τόμπολα στην οποία θα μοιραστούν πλούσια δώρα και χρηματικά ποσά.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα υπέροχα εδέσματα και γλυκά της γνωστής ανά το παγκύπριο Έρμης, με τη μαγευτική θέα ολόκληρου του χωριού!

Τέλος, το όμορφο τριήμερο θα κλείσει με την Μουσική βραδιά “Όπως παλιά…” το βράδυ της 14ης Αυγούστου η ώρα 20:00 στην αυλή του Δημοτικού σχολείου. Μια ανανεωμένη προσέγγιση πάνω στις βραδιές που παλιά αποκαλούσαμε “χοροεσπερίδες”.

Ο επισκέπτης θα απολαύσει υπέροχο και άφθονο φαγητό με τη συνοδεία αγαπημένων τραγουδιών από το μουσικό τρίο των Χριστάκη Κωνσταντίνου, Χριστιάνα Ιωάννου και Μιχάλη Γρούτα. Η βραδιά θα περιέχει και κλήρωση λαχνών με πολλά πλούσια δώρα.

Η είσοδος ανέρχεται στα 20 ευρώ για άνω των 13 ετών, στα 12 ευρώ για παιδιά από 6 έως 12 ετων και δωρεάν για παιδια μεχρι 5 ετών.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 96014697 και στο 97668695

Οι νέοι των Αγίων Βαβατσινιάς θα σας περιμένουν γεμάτοι όρεξη για μια αξέχαστη εμπειρία! Να είστε εκεί!

 

Send this to a friend