Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: “Ήταν ένα θετικό δείγμα, ο προπονητής θέλει να βλέπει την εικόνα που βγήκε χθες”
Χριστοφόρου: “Ήταν ένα θετικό δείγμα, ο προπονητής θέλει να βλέπει την εικόνα που βγήκε χθες”

Χριστοφόρου: “Ήταν ένα θετικό δείγμα, ο προπονητής θέλει να βλέπει την εικόνα που βγήκε χθες”

 

 

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου όπου μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. 

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα: «Το αγωνιστικό μέρος είχε επισκιαστεί για τον λόγο που έγινε το φιλικό, για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε για 15 χρόνια στην Κύπρο και να μην είναι Κύπριος, το γεγονός ότι τον χειροκρότησαν όλοι μιλά από μόνο του. Για την ομάδα μας ήταν ένα θετικό δείγμα, ήταν ένα φιλικό, ο προπονητής θέλει να βλέπει την εικόνα που βγήκε χθες. Όμως δεν υπάρχει ενθουσιασμός γιατί είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Αυτό που θα μετρά είναι με το παιχνίδι με τον Εθνικό και μετά. Είναι μια σειρά φιλικών αγώνων που δεν μετρά το αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος με τον οποίο έρχεται. Ο προπονητής κάνει τις δοκιμές του, δίνει χρόνο στους παίκτες όλους, όμως ο κόσμος με αυτό που βλέπει ικανοποιείται, αρέσει στον κόσμο αυτό που βλέπει. Το έδειξαν και χθες με την παρουσία του ο κόσμος, γέμισε την εξέδρα όλη και τους θέλουμε δίπλα μας και στο πρωτάθλημα. Χθες επιστρατεύτηκε και άλλος χώρος για να μας χωρέσει η κερκίδα. Στο ματς με τον Εθνικό περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει».

 

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Υπάρχει ελεύθερη διάθεση πλέον για όλες τις θέσεις που είναι διαθέσιμες. Έχουμε φτάσει τις 4 χιλιάδες διαρκείας, στόχος είναι να φτάσουμε κοντά στις 5.5 χιλιάδες που είχαμε και πέρσι. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για Καστέλ και Γουαρίς: «Ο Καστέλ δεν είναι κάτι το ανησυχητικό θα προσπαθήσει να μπει κανονικά. Για τον Γουαρίς ακόμη δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση».

«Η ομάδα σκόραρε αρκετά στα τελευταία φιλικά και αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι τα γκολ που έρχονται γίνεται από συνδυασμούς. Είναι θετικό στα γκολ που σημειώνεις να υπάρχει ασίστ και ανάπτυξη».

Για την απόκτηση του Σεκού Γκασάμα: «Πρώτα από όλα έγινε πράξη ότι από τη στιγμή που κλείνουμε κάτι το ανακοινώνουμε αμέσως, ο παίκτης μας έστειλε τη υπογραφή του την ώρα του αγώνα. Ήρθε ένας επιθετικός για να δέσει με την ομάδα, η φιλοσοφία του προπονητή είναι να αμύνεται και να επιτίθεται μαζικά. Περιμένουμε να ενταχθεί στη φιλοσοφία του προπονητή και όλοι μαζί να κερδίζουν παιχνίδια».

Για τις άλλες κινήσεις απομένουν: «Η περίπτωση που απασχολεί είναι αυτή του Τσίκο, δεν υπάρχει οτιδήποτε που παρεμποδίζει την απόκτηση του. Έμειναν κάποιες μικρές λεπτομέρειες και θα ανακοινωθεί η απόκτηση του. Με την απόκτηση του Τσίκο κλείνει το βασικό πλάνο των μεταγραφών, όμως σε μια μεταγραφική περίοδο είναι όλα πιθανά».

Για τον λόγο που δεν ήρθε στην Κύπρο ο Τσίκο και πότε θα έρθει: «Αυτό που ισχύει είναι ότι μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Μόλις γίνουν και αυτά θα κλείσει το θέμα του Τσίκο θετικά».

Για πιθανές αποχωρήσεις: «Δεν υπάρχει κάτι τώρα».

Για τον λόγο που δεν έπαιξε ο Αρμπολέδα στα δύο τελευταία φιλικά: «Είναι απόφαση του προπονητή και θέμα διαχείρισης του ρόστερ».

Send this to a friend