Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Απόσυρση μετατροπέων, προσαρμογέων και φορτιστών από την αγορά
Απόσυρση μετατροπέων, προσαρμογέων και φορτιστών από την αγορά

Απόσυρση μετατροπέων, προσαρμογέων και φορτιστών από την αγορά

 

 

Μετατροπείς, προσαρμογείς και φορτιστές, τα οποία δε συμμορφώνονται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό χαμηλής τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη, εντόπισε το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του.

 

 

Σημειώνεται ότι ο κατασκευαστής έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρση και ανάκλησή του από την αγορά.

Το είδος του προϊόντος είναι φορτιστής USB, με εμπορική επωνυμία: i-JMB, κατασκευαστής: JUMBO Α.Ε.Ε, μοντέλο: U687 (U687B στη συσκευασία). Χαρακτηριστικά: 2 Α, 100-240 V, 50/60 Hz, χώρα κατασκευής: Κίνα, διανομέας: JUMBO TRADING LTD

 

Σημειώνεται ότι το προϊόν εμπερικλείει κίνδυνο την ηλεκτροπληξία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στo τηλέφωνo 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο φαξ 22348202.

Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν άμεσα στον πωλητή, δηλαδή στο κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί.

Send this to a friend