Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Στον πρωταθλητή ή στον Κυπελλούχο ο πρώτος τίτλος;
Στον πρωταθλητή ή στον Κυπελλούχο ο πρώτος τίτλος;

Στον πρωταθλητή ή στον Κυπελλούχο ο πρώτος τίτλος;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Από τη μία η Φέγενορντ που κατέκτησε με σχετική ευκολία το περσινό πρωτάθλημα στην Ολλανδία. Από την άλλη η Αϊντχόφεν που έμεινε 7 βαθμούς πίσω της στην Ερεντιβίζιε, αλλά πανηγύρισε το Κύπελλο επικρατώντας του Άγιαξ στα πέναλτι στον τελικό.

Και τώρα οι δυο τους. Η σεζόν στην Ολλανδία ξεκινά παραδοσιακά με το Σούπερ Καπ. Ακριβώς μία εβδομάδα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, Φέγενορντ και Αϊντχόφεν διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Ρότερνταμ, στο γήπεδο των πρωταθλητών. Ποιος θα τον κατακτήσει;

 

Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, αναμένουμε αμφίρροπη μάχη στο φετινό Σούπερ Καπ Ολλανδίας. Η νίκη της Φέγενορντ έχει απόδοση 2.24, η ισοπαλία είναι στο 3.82 και η νίκη της Αϊντχόφεν δίνει 3.42στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η κατάκτηση του τροπαίου από την Φέγενορντ δίνει 1.65 και από την Αϊντχόφεν 2.25, ενώ το ενδεχόμενο ο τίτλος να κριθεί στα πέναλτι δίνει 6.40 (δεν υπάρχει παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας).

Αν και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας δεν αποτελούν ασφαλές δείγμα για συμπεράσματα, είναι γεγονός ότι σ’ αυτά της Φέγενορντ μπήκαν λίγα γκολ, αλλά σπάνια κράτησε ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη στα φιλικά της Αϊντχόφεν είδαμε περισσότερα γκολ και GG.

Τοover 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.75 και το over 3.5 γκολ είναι στο 2.80, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.10. ΤοGG είναι στο 1.62 και τοNG έχει απόδοση 2.22. Το ενδεχόμενο να μείνει άσφαιρη η Φέγενορντ θα το βρείτε στον Stoiximan στο 4.15, ενώ το ενδεχόμενο να μην σκοράρει η Αϊντχόφεν δίνει 3.15!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend