Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Θέλει ενίσχυση, θέλει δουλειά και τεράστια βελτίωση
Θέλει ενίσχυση, θέλει δουλειά και τεράστια βελτίωση

Θέλει ενίσχυση, θέλει δουλειά και τεράστια βελτίωση

 

 

Ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο της παιχνίδι για φέτος και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά από τις διπλές αναμετρήσεις με την Τορπέντο, όμως κάποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν.

Η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για μία ώρα ήταν πολύ καλή. Είχε το 3-0, χαλάρωσε και κινδύνεψε στο τέλος να δεχθεί και την ισοφάριση. Στον επαναληπτικό στο πρώτο μέρος η Τορπέντο απείλησε και άγχωσε την ομάδα του Όλτρα που δεν είχε φαντασία και δημιουργία. Όσο έμενε το 0-0 το άγχος αυξανόταν. Στο τέλος πήγαν όλα καλά για την ΑΕΚ η οποία δεν πρέπει να κρατήσει απλά την πρόκριση.

Πρέπει να βρει και να διορθώσει τι δεν πήγε καλά. Ένα κομμάτι είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού, ένα άλλο θα μπορούσε να πει κανείς είναι το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη ενίσχυση και το άλλο είναι το γεγονός ότι πρέπει στις προπονήσεις να γίνει ακόμη περισσότερη δουλειά.

 

Οι αγώνες που ακολουθούν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (πιθανότατα) θα είναι πολύ πιο δύσκολοι και απαιτητικοί και αν η ΑΕΚ δεν βελτιωθεί δεν θα προκριθεί.

Απ’ την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ πέρσι έδωσε πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη και ακόμη ίσως να κουβαλά έξτρα κούραση μιας και οι πλείστοι παίκτες που αγωνίζονται είναι από την περσινή ομάδα. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά είναι ένα στοιχείο που δεν είναι αμελητέο.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι μεν η πρόκριση αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί πάρα πολύ ενόψει των διπλών αναμετρήσεων που ακολουθούν, αν θέλει να έχει πιθανότητες να προκριθεί και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Send this to a friend