Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δεν έθελξε, δεν άρεσε, κατάφερε όμως να προκριθεί
Δεν έθελξε, δεν άρεσε, κατάφερε όμως να προκριθεί

Δεν έθελξε, δεν άρεσε, κατάφερε όμως να προκριθεί

 

 

Ζορίστηκε, αγχώθηκε αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ η οποία έμεινε στο 1-1 μέσα στο ΑΕΚ Αρένα και σε συνδυασμό με τη νίκη 3-2 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πιο επικίνδυνη η Τορπέντο στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να απειλεί με μία μεγάλη φάση με τον Άνχελ Γκαρσία χωρίς να φθάνει στο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα και να κυνηγήσουν ένα γκολ, με την ΑΕΚ να φθάνει πολύ κοντά στο 74΄ με το δοκάρι του Μπρούνο Γκάμα.

 

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα μείνει στο 0-0 ήρθε η ασίστ από τον Τρισκόφσκι που έδωσε στον Πονς ο οποίος στο 90+6΄ σκόραρε και έκανε το 1-0, ενώ η Τορπέντο λίγο αργότερα, στο 90+8΄ έφερε το ματς στα ίσα με τον Γκορμπατσίκ.

Το ισόπαλο 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ να περνά στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει να διορθώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της μιας και γενικά η παρουσία και η εμφάνιση της δεν ήταν αυτή που περίμενε ο κόσμος. Ας μην ξεχνάμε απ’ την άλλη ότι μιλάμε μόλις για τη δεύτερη επίσημη εμφάνιση της και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

ΑΕΚ: Πίριτς, Σάντσεζ, Μιλίσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Πονς, Λέδες, Γκιούρτσο, Φαράζ (70’Γκάμα), Σολ, Λόπες (70’Τρισκόφσκι).

ΤΟΡΠΕΔΟ: Abramovich, Burkο, Premudrov, Batyshchev (83’Mychelkin), Ovono (61’Kovalev), Shevchenko (61’Gorbachik), Ksenofontov (61’Lisakovich), Pobudei (78’Mensah), Glushchenkov, Mialko, Myakish.

Send this to a friend