Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, δίχως αμφιβολία”
Δημητρίου: “Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, δίχως αμφιβολία”

Δημητρίου: “Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, δίχως αμφιβολία”

 

 

Δηλώσεις στο παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Για την ΑΕΚ και την προετοιμασία πριν το ματς: «Καλημέρα σας. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς από την Κυριακή. Επιστρέψαμε μετά το πρώτο ματς και έχουμε δύο προπονήσεις, η μία είναι σε εξέλιξη. Η ομάδα πέτυχε το στόχο, πήρε εκτός έδρας νίκη, όμως τίποτα δεν τελείωσε για εμάς. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί, να μπορέσουμε να «σφραγίσουμε» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Conference League, εκεί όπου θα παίξουμε λογικά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το επίπεδο δυσκολίας θα ανέβει εάν περάσουμε. Μη ξεχάσω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 

Για την πρώτη νίκη: «Θα μπορούσε εκείνο το κακό τρίλεπτο να αποφευχθεί από την ΑΕΚ, όμως δεν γίνονται τα πάντα να λειτουργούν σωστά τέτοια εποχή. Ο επόμενος γύρος των προκριματικών θα είναι πιο δύσκολος, η Μακάμπι έχει ένα προβάδισμα πρόκρισης. Εμείς θα εμφανιστούμε όσο πιο καλύτεροι μπορούμε ως σύνολο».

Για την Μακάμπι: «Ο Ρόμπι Κιν είναι προπονητής στην ομάδα. Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ήταν στην κορυφή της επίθεσης στην Τότεναμ, μαζί με τον Ντεφόε, εξαιρετικό δίδυμο».

Για τις προσθήκες και το σύστημα: «Οι προσθήκες δεν μπορούν να γίνουν τώρα. Ο Σάντος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς, θα δούμε για τον επόμενο γύρο σε περίπτωση που περάσουμε στο Conference League. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, δίχως αμφιβολία. Ο σχηματισμός μας ήταν αυτός που διατηρήσαμε από την προηγούμενη σεζόν. Ο Σάντος είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, θα τον εγγράψουμε στον επόμενο γύρο εάν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάρει απόφαση ο προπονητής, καθώς μαζί με τον Ερερίν ήρθαν λίγο πριν τις «μάχες» με την Τορπέντο. Δεν έχουμε τελειώσει τις προσθήκες, έχουμε θέσεις να καλύψουμε ως σύνολο. Θέλουμε να δούμε τα κενά και να προχωρήσουμε, θέλουμε σε όλες τις θέσεις λύσεις και ποιότητα».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Λέδες επιστρέφει κανονικά, όπως και ο Άνχελ Γκαρσία. Θα είναι εκτός οι Εγγλέζου, Κατελάρης και Σάντος. Το σημαντικό είναι να εντάξουμε τις νέες μεταγραφές στην ομάδα, για να έχει λύσεις ο προπονητής».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ανταποκρίνεται στα διαρκείας. Ξεπεράσαμε τα 2.000 εισιτήρια διαρκείας, θα ανέβει περισσότερο ο αριθμός. Ο κόσμος θα είναι κοντά στην ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε μαζί με τους φιλάθλους να τα καταφέρουμε και να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι, όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τον Κλήμη και το πάθος που έχει με την ΑΕΚ: «Ο Κλήμης Αλεξάνδρου είναι πιστός, όπως και αρκετοί παλαίμαχοι, ήθελε να έρθει στην Ουγγαρία, όμως απογοητεύτηκε που δεν είχαμε τον κόσμο κοντά μας».

Send this to a friend