Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Έχει την εμπειρία και την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει
Έχει την εμπειρία και την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει

Έχει την εμπειρία και την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει

 

 

Αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα που θα την χρίζει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού θέλει απόψε η ΑΕΚ στην Ουγγαρία απέναντι στην Τορπέντο.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστεί τέτοιου είδους αγώνες. Μπορεί η ομάδα από τη Λευκορωσία να έχει παιχνίδια στα πόδια της και να έχει καλό ρυθμό, όμως η ΑΕΚ είναι πιο ποιοτική και ακόμη και σε αυτή τη φάση που δεν έχει επίσημα παιχνίδια μπορεί να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θέλει.

Οι απουσίες που υπάρχουν σίγουρα πονοκεφαλιάζουν τον Όλτρα, όμως υπάρχει η ποιότητα να καλυφθούν και να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις του αγώνα.

 

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, δύσκολη, δουλεμένη και δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα. Ένα παράξενο παιχνίδι χωρίς τους οπαδούς μας γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για όλους μας. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε αυτό το γύρο και για να γίνει αυτό πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», σχολίασε ο Όλτρα για τον αγώνα χθες και έδειξε πόσο πολύ υπολογίζει την Τορπέντο.

Το σημαντικό και η ουσία είναι ότι αν η ΑΕΚ παρουσιαστεί όπως πρέπει και όπως μας έχει συνηθίσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες στο να πάρει το ζητούμενο που είναι ακόμη και η νίκη στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 21:00.

Send this to a friend