Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας
Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Επαρχία Λάρνακας

 

 

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήμα του δρόμου που συνδέει την έξοδο της Πύλας προς την παραλία Κ.Ο.Τ.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 20/7/2023 και την Παρασκευή 21/7/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήμα του οδοστρώματος του δρόμου που συνδέει την έξοδο της Πύλας από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Aγίας Νάπας προς την παραλία Κ.Ο.Τ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

 

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 17/7/2023 – 20/7/2023, από τις 20:00 μέχρι τις 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, από την έξοδο προς Πύλα μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοτύμπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στο πιο πάνω τμήμα θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λάρνακα – Αγία Νάπα, σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Send this to a friend