Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Tελέστηκε σήμερα το πρωί στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Λάρνακα το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της Λύσης

Tελέστηκε σήμερα το πρωί στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Λάρνακα το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της Λύσης

 

 

Τέσσερις νέες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες, για την ανεύρεση αγνοουμένων, σύμφωνα με ανάρτηση του ο Δήμαρχου Λύσης, Αντρέα Καουρή.

Στην ανάρτηση του έγραψε:

Τελέστηκε σήμερα το πρωί στην εκκλησία της Φανερωμένης στη Λάρνακα το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της Λύσης του 1974 που έπεσαν στο πεδίο της τιμής πολεμώντας τον Τούρκο εισβολέα και των δολοφονημένων από τους Τούρκους, ενώ αναπέμφθηκε δέηση υπέρ της ανεύρεσης των αγνοουμένων της Λύσης.

 

Επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων και Αγνοουμένων Νίκος Κέττηρος, ο οποίος αφού εξήρε τη θυσία των ηρώων που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία και έπεσαν προδομένοι για την πατρίδα, μίλησε γενικότερα για το έργο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων και Αγνοουμένων.

Ο Νίκος Κέττηρος αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το θέμα των αγνοουμένων και στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την ανεύρεση τους και συγκεκριμένα στις τέσσερις έρευνες που γίνονται αυτές τις μέρες.

Στην κηδεία παρέστησαν Βουλευτές και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, όπως επίσης ο Δήμαρχος Λύσης Αντρέας Καουρής, μέλη του Δ.Σ. και εκπρόσωποι των οργανωμένων συνόλων της Λύσης που κατάθεσαν στεφάνια.

 

Send this to a friend