Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η χαρά του μπάτσελορ μετατράπηκε σε θρήνο…
Η χαρά του μπάτσελορ μετατράπηκε σε θρήνο…

Η χαρά του μπάτσελορ μετατράπηκε σε θρήνο…

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Πήγε στη Θεσσαλονίκη μαζί με φίλους του για μπάτσελορ πάρτι, αλλά απεβίωσε ξαφνικά σε νοσοκομείο της πόλης… Ανείπωτη τραγωδία βύθισε στο πένθος την κοινότητα Αυγόρου της ελεύθερης Αμμοχώστου, λόγω του αδόκητου θανάτου του 32χρονου οικογενειάρχη Ματθαίου Γιωργαλλή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γενική διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, όλα άρχισαν όταν η οικογένεια του 32χρονου επικοινώνησε με την ίδια στις 5 Ιουλίου, για να την ενημερώσει ότι o Ματθαίος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 

Ο 32χρονος είχε μεταβεί τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη μαζί με φίλους του για να παρευρεθούν σε μπάτσελορ πάρτι που διοργάνωνε φίλος τους. Ξαφνικά, μία μέρα, ζαλίστηκε κι έχασε τις αισθήσεις του, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η κ. Γιαννάκη επικοινώνησε με τον διευθυντή του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, στον οποίο υπέβαλε αίτημα του Υπουργείου Υγείας όπως ο Ματθαίος μεταφερθεί στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, προκειμένου να τύχει εκεί ιατρικής φροντίδας από ειδικό νευροχειρουργό.

Παρόλο που το πιο πάνω αίτημα του Υπουργείου Υγείας έγινε αποδεκτό, εντούτοις λόγω του ότι ο ασθενής, παρουσίαζε ενδοεγκεφαλική κι ενδοκοιλιακή αιμορραγία και η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη, κρίθηκε από τους γιατρούς πως δεν θα ήταν ασφαλές να γίνει η διακομιδή του στο Διαβαλκανικό.

Το πρωί της Τετάρτης (12/7) η κ. Γιαννάκη ενημερώθηκε από το νοσοκομείο «Παπανικολάου», πως ο 32χρονος δεν παρουσίαζε ένδειξη λειτουργίας του εγκεφάλου του και δυστυχώς σήμερα (13/7) το πρωί υπέκυψε στο μοιραίο.

Ο Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι το υπουργείο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Θεσσαλονίκη, ώστε να διευθετηθεί ο επαναπατρισμός της σορού του 32χρονου Ματθαίου Γιωργαλλή.

Ο εκλιπών, ο οποίος εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση, καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας δύο ετών και έξι μηνών.

 

Send this to a friend