Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμαρχος Αθηένου συγχαίρει τους στρατευθέντες νέους του Δήμου
Ο Δήμαρχος Αθηένου συγχαίρει τους στρατευθέντες νέους του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αθηένου συγχαίρει τους στρατευθέντες νέους του Δήμου

 

 

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, με μεγάλη ευαρέσκεια, ανακοινώνει ότι οι στρατεύσιμοι νέοι της Αθηένου, οι οποίοι κατατάκτηκαν αυτές τις μέρες στην Εθνική Φρουρά, επέδειξαν, όπως υποσχέθηκαν, υποδειγματική συμπεριφορά και προστάτευσαν γενικά τη δημόσια περιουσία από καταστροφές, δεν έγραψαν σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους κλπ.

Ο Δήμαρχος Αθηένου συγχαίρει τους στρατευθέντες νέους του Δήμου και τονίζει ότι με τέτοια νεολαία το μέλλον του Δήμου μόνο ευοίωνο συνεχίζει και μπορεί να είναι.

Όπως τους υποσχέθηκε, θα είναι δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα έχουν στο μέλλον, που ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει. Παράλληλα θα θέσει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγήσεις του όπως:

 

α. Ο Δήμος δεξιωθεί σε ταβέρνα της Αθηένου όλους τους στρατευθέντες νέους σε ημερομηνία, που θα τους βολεύει και σίγουρα μετά την ορκομωσία τους, δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή σχέση, μεταξύ των νέων του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου.

β. Ο Δήμος βραβεύσει κατά την τελετή βράβευσης των αρίστων του Δήμου στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο στις 31 Αυγούστου 2023 τους νέους που στρατεύθηκαν.

Send this to a friend