Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Στις κάλπες 15 και πλέον χιλιάδες μέλη του ΔΗΚΟ για ανάδειξη της ηγεσίας
Στις κάλπες 15 και πλέον χιλιάδες μέλη του ΔΗΚΟ για ανάδειξη της ηγεσίας

Στις κάλπες 15 και πλέον χιλιάδες μέλη του ΔΗΚΟ για ανάδειξη της ηγεσίας

 

 

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα 15 και πλέον χιλιάδες μέλη του ΔΗΚΟ, τα οποία καλούνται να αναδείξουν την επόμενη ηγεσία του κόμματος στο πλαίσιο του Εκλογικού Συνεδρίου.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 6:30 το απόγευμα, ενώ θα στηθούν 10 συνολικά εκλογικά κέντρα σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.

Για να ψηφίσουν, τα μέλη απαιτείται να έχουν μαζί τους πολιτική ταυτότητα, διαβατήριο, εκλογικό βιβλιάριο ή άδεια οδηγού.

 

Όσα μέλη για προσωπικούς ή άλλους λόγους θα βρίσκονται εκτός της Επαρχίας που διαμένουν, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα, σε όλες τις επαρχίες.

Οι υποψήφιοι

Πάντως, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις σήμερα, καθώς οι ανώτατες θέσεις στην πυραμίδα του κόμματος έχουν ήδη «κλειδώσει».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος συνεχίζει στην προεδρία του κόμματος για τρίτη πενταετία, έχοντας στο πλευρό του την Χριστιάνα Ερωτοκρίτου στη θέση της αναπληρώτριας προέδρου, αφού και οι δύο εκλέγονται χωρίς ανθυποψήφιο.

Τις τρεις θέσεις αντιπροέδρου επαναδιεκδικούν οι:

Μιχάλης Δαμιανός
Νεόφυτος Χαραλαμπίδης
Χρύσανθος Σαββίδης
Αντρέας Μηχαηλίδης.
Αντώνης Σιβιτανίδης, Γιώργος Σολωμού και Ολύμπιος Χριστοφή διεκδικούν τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Εκτός ψηφοδελτίων με δική τους επιλογή παραμένουν ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Άθως Αντωνιάδης, που αναλαμβάνει θέση ειδικού συμβούλου δίπλα στο Νικόλα Παπαδόπουλο, αλλά και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνίου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που παρατηρηθεί αυξημένη ροή ψηφοφόρων, δίδεται η δυνατότητα παράτασης για μισή ώρα.

Send this to a friend