Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μπαίνουν στη μάχη του EuroU19 τα φαβορί
Μπαίνουν στη μάχη του EuroU19 τα φαβορί

Μπαίνουν στη μάχη του EuroU19 τα φαβορί

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το EuroU21 2023 μπαίνει στην τελική ευθεία με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία το Σάββατο, αλλά παραμένουμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, αφού μόλις ξεκίνησε το EuroU19 2023, το οποίο διεξάγεται στη Μάλτα από τις 3 ως τις 16 Ιουλίου.

Βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και σήμερα ρίχνονται στη μάχη δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου (δεύτερο και τρίτο για την ακρίβεια μετά την Ισπανία), έτσι η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ιταλία αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.Και το πόσο αμφίρροπη είναι προκύπτει και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Η νίκη της Πορτογαλίας έχει απόδοση 2.22, η ισοπαλία είναι στο 3.40 και η νίκη της Ιταλίας δίνει 3.05 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Η Πορτογαλία U19φτάνει στη διοργάνωση μετά από 4 συνεχείς νίκες στα προκριματικά, ενώ τρέχει αήττητο σερί στα οχτώ τελευταία παιχνίδια: η τελευταία της ήττα ήταν τον Μάρτιο του 2022 από την Αγγλία. Η Ιταλία U19είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών, ενώ και αυτή είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία ματς, από τον Μάρτιο του 2022 όταν είχε χάσει από την Εσθονία.

Οι Πορτογάλοι έχουν τέσσερα σερί NG (κράτησαν το μηδέν και στα τέσσερα ματς)και πέντε over 2.5 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια, ενώ οι Ιταλοί έχουν πέντε over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς, μάλιστα τα τέσσερα ήτανover 3.5 γκολ! Στη σημερινή αναμέτρηση το over2.5 γκολ έχει απόδοση 1.87 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 3.10, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.87. ΤοGG έχει απόδοση 1.70 και τοNG δίνει 2.02στον Stoiximan.Αν πιστεύετε ότι οι Πορτογάλοι θα συνεχίσουν το σερί τους και θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και σήμερα, η απόδοση είναι 2.90 στον Stoiximan!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend