Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Κρίσιμα οδηγός ταξί στη Λάρνακα μετά από στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 47χρονος οδηγός ταξί σε σημείο του δρόμου, όπου πραγματοποιούνται έργα και χρησιμοποιείται μόνο η μια λωρίδα, φέρεται να προσπάθησε να κάνει επαναστροφή, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην πορεία οχήματος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και να συγκρουστεί μαζί του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και ακολούθως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.

 

 

Το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του αναφέρει ότι όσον αφορά την ανέγερση της νέας Τεχνικής Σχολής Λάρνακας και «τα περί αντιθέτου δημοσιεύματα, τα σχέδια προχωρούν κανονικά και εντός των ημερών το Υπουργείο, θα προχωρήσει με την προκήρυξη του διαγωνισμού για τα κατασκευαστικά έργα».

 

Ο Δήμος Αραδίππου καλεί όλους τους δημότες του να παραστούν στην δημόσια διαβούλευση για την παρουσίαση του σχεδίου εγκατάστασης Μονάδας παραγωγής και ανακύκλωσης ασφαλτικού στην περιοχή Κόσιης, σήμερα στις 5.00 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Καλού Χωριού.

 

Ο Δήμος Λευκάρων αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με τις εγκαταλελειμμένες, ετοιμόρροπες κατοικίες.

Οι δημοτικές αρχές εκπέμπουν σήμα κινδύνου για το θέμα και ζητούν επιτακτικά όπως εξευρεθεί κάποια λύση το συντομότερο δυνατό αφού σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή που έγινε, υπάρχουν στον πυρήνα των Λευκάρων περίπου 550 κατοικίες οι οποίες έχουν κηρυχθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών ως διατηρητέες, ενώ άλλες 32 οικίες έχουν κηρυχθεί από το Τμήμα Αρχαιοτήτων ως μνημεία.

Να σημειωθεί, ότι ένας σημαντικός αριθμός διατηρητέων κατοικιών είναι τουρκοκυπριακές, οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό από τους ιδιοκτήτες τους και βρίσκονται σε άθλια κτηριακή κατάσταση.

Send this to a friend