Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τι λέει η Αστυνομία για τους ψευδογιατρούς στη Λάρνακα: Οι εγκέφαλοι δρουν στο εξωτερικό και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού της σπείρας
Τι λέει η Αστυνομία για τους ψευδογιατρούς στη Λάρνακα: Οι εγκέφαλοι δρουν στο εξωτερικό και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού της σπείρας

Τι λέει η Αστυνομία για τους ψευδογιατρούς στη Λάρνακα: Οι εγκέφαλοι δρουν στο εξωτερικό και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού της σπείρας

 

 

Οι «εγκέφαλοι» της σπείρας των ψευτογιατρών λειτουργούν στο εξωτερικό με συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνων, ανέφερε στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος τύπου του αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «από έρευνες που έχουν γίνει φαίνεται ότι ο εγκέφαλος των ψευτογιατρών λειτουργεί από χώρα του εξωτερικού, από συγκεκριμένους αριθμούς τηλεφώνων.

Προσπαθούμε αυτή την στιγμή να ταυτοποιήσουμε το πρόσωπο έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης. Από ότι φαίνεται οι εγκέφαλοι της σπείρας βρίσκονται στο εξωτερικό και χρησιμοποιούν πρόσωπα που κατοικούν στην Κύπρο για να παραλαμβάνουν τα χρήματα».

 

Ακολούθως, δήλωσε ότι «Από την εμπειρία μας και από άλλες υποθέσεις που μας απασχόλησαν σε Λευκωσία και Πάφο που ήδη συνελήφθησαν και άλλα πρόσωπα, διευκρινίζοντας ότι στην Πάφο ένα πρόσωπο 35χρονων έχει καταδικαστεί, στις περιπτώσεις αυτές διαπιστώθηκε ότι ο δράστης λειτουργούσε από χώρα του εξωτερικού».

Αυτή την στιγμή, ο Χρίστος Ανδρέου, είπε πως διερευνάται κατά πόσο ο ένας αυτός δράστης εμπλέκεται σε όλες τις υποθέσεις σε όλες τις πόλεις.
Τέλος, ανέφερε ότι «προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι να εντοπίσουμε αυτούς τους δράστες, τους εγκεφάλους αυτής της σπείρας». Ενώ καλεί τους πολίτες για ακόμα μια φορά ναι είναι αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend