Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στα MAD MUSIC AWARDS 2023 η νεαρή συμπολίτισσα μας fashion designer Χρυσταλλένα Στυλιανού του οίκου Crystalena (φώτο)
Στα MAD MUSIC AWARDS 2023 η νεαρή συμπολίτισσα μας fashion designer Χρυσταλλένα Στυλιανού του οίκου Crystalena (φώτο)

Στα MAD MUSIC AWARDS 2023 η νεαρή συμπολίτισσα μας fashion designer Χρυσταλλένα Στυλιανού του οίκου Crystalena (φώτο)

 

 

Σε μια κουβέντα που είχαμε με την νεαρή fashion designer, μας ανέφερε ότι πριν από λίγες ημέρες «βρέθηκα στα MAD MUSIC AWARDS, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά βραβεία της εποχής μας που πραγματοποιείται στον ελλαδικό χώρο.

Στα VMΑ είχα την χαρά να συνεργαστώ με την Δάφνη Lawrence, η οποία φόρεσε δημιουργία μου αποκλειστικά σχεδιασμένη για εκείνη.

Η Φιλίτσα Νικολαΐδη, ενδυματολόγος της Δάφνης ήταν εκείνη που με ενθάρρυνε για αυτή την συνεργασία

 

Αφού το ρούχο είχε ετοιμαστεί, έγινε και το πρώτο fitting στην Αθήνα λίγες μέρες πριν από την ημέρα των βραβείων για τις τελευταίες πινελιές. Έρχεται και η μεγάλη μέρα των MAD και μας βρίσκει με μια υπέροχη και καταπληκτική ομάδα να δίνουμε μορφή σε αυτό το φαντασμαγορικό event».

 

Οι δημιουργίες του @vasileiosf

 

Οι δημιουργίες της Χρυσταλλένας Στυλιανού

 

 

 

Πάμε όμως να γνωρίσουμε καλύτερα την Χρυσταλλένα Στυλιανού

Συνεχίζοντας την κουβέντας με την Χρυσταλλένα Στυλιανού, μας ανέφερε ότι «η αγάπη μου για τη μόδα με οδήγησε το 2017 σε μια σχολή στη Λευκωσία, όπου έκανα το foundation μου στις τέχνες και εκεί ξεκίνησα να κάνω τα πρώτα μου βήματα και να πειραματίζομαι με τα πατρόν, τα σχήματα και τα υφάσματα.

Στην πορεία κατέληξα στο Alexander College σε συνεργασία με το αγγλικό πανεπιστήμιο CCCU να σπουδάζω fashion design. Εκεί γνώρισα και τους καθηγητές μου Παντελή Παντελή και Μαριάννα Πένγκα που μέχρι σήμερα είναι στο πλευρό μου και με στηρίζουν! Με βοήθησαν να εξελίξω ακόμα περισσότερο το ταλέντο μου. Τέσσερα χρόνια αργότερα γίνεται το μεγάλο fashion show του κολλεγίου και αυτό έφερε πολλές συνεργασίες.

Έκανα ακόμα δύο fashion shows και φωτογραφίσεις με τον John Mallas.
Αλλά αντίστοιχα έκανα και την πρακτική μου στη Sophia K.
Μια από αυτές τις συνεργασίες ήταν και με τον Manjelo τον κομμωτή και τον Χάρη Κυπριανού τον φωτογράφο για ένα διαγωνισμό κομμωτικής.

Περνά ο καιρός, και βλέπω στο profile του Instagram του brand ειδοποιήσεις από likes αλλά και μήνυμα από την Φιλίτσα Νικολαΐδη για συνεργασία. Με είχε βρει από συνεργασία της από τον Manjelo και επειδή τότε ήταν το διάστημα που δημοσιεύονταν και οι φωτογραφίες από τον διαγωνισμό με βρήκε και μου έστειλε για συνεργασία.
Για αρχή ήθελε κομμάτια από τη κολεξιόν μου “the last days of romance” για το καινούργιο video clip της Δάφνης Lawrence και στη συνέχεια μου πρότεινε να συνεργαστούμε και για τα MAD AWARDS 2023-VMA για την εμφάνιση της Δάφνης Lawrence στο κόκκινο χαλί.

Οι κριτικές που λάβαμε ήταν άκρως συγκινητικές, αφού ήμασταν μέσα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα site. Το ρούχο ήταν κάτι το εκκεντρικό και γι’ αυτό άλλωστε έκλεψε και τις εντυπώσεις.

Το ρούχο ήταν εμπνευσμένο από το τραγούδι της Δάφνης Lawrence και της Άννας Βίσση «Αίμα» γι’ αυτό και το ρούχο είναι λευκό με κηλίδες αίματος σε όλο το ρούχο.

Το outfit είναι ένας κορσές με μια καρδιά στο αριστερό μπούστο που ενώνεται με φλέβες από το λαιμό και άντυτού κηλίδες αίματος στάζουν από πάνω μέχρι κάτω”.

Η ομάδα που επιμελήθηκε το styling της Δάφνης Lawrence για τα MAD AWARDS 2023-VMA ήταν:

Fashion Designer: @crystalena_
Fashion Stylist: @nikolaidi_filitsa
Hairstylist: @mixalhs_ni
Make up: @ele.xinarianou_mua
Videographer : @michail_mavromoustakos
Photographer: @vasileiosf

 

facebook: #Chrystallena Stylianou

Το brand μου ονομάζεται crystalena
Στο ινσταγκραμ μπορούν να με βρουν @crystalena

Send this to a friend