Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα και NetShop ISP
Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα και NetShop ISP

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα και NetShop ISP

 

 

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και η NetShop ISP, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών κέντρων δεδομένων και φιλοξενίας διακομιστών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του UCLan Cyprus «το Μνημόνιο Συνεργασίας ανοίγει το δρόμο για μια σχέση συνεργασίας που θα ωφελήσει τους μαθητές και θα διευκολύνει την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών.

Με την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας, την έκθεση σε πρακτικές του κλάδου, προηγμένα εργαλεία και τεχνολογίες, οι μαθητές θα διευκολυνθούν στην εύρεση εργασίας, ενώ θα ενισχύσουν την επαγγελματική τους ευαισθητοποίηση και τις ευκαιρίες δικτύωσης».

 

Το Μνημόνιο υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, η Πρύτανης, Καθηγήτρια Ειρήνη Πολυκάρπου και εκ μέρους της NetShop ISP, ο Διευθύνων Σύμβουλος Stefano Sordini.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «η συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και της NetShop ISP είναι ένα σημαντικό βήμα για την προσέγγιση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κοινότητας, δημιουργώντας ευκαιρίες για κοινά έργα, έρευνα και ανταλλαγή γνώσεων».

Send this to a friend