Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Χειροπέδες σε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων για υπόθεση ψευδογιατρών – Ραγδαίες εξελίξεις
Λάρνακα: Χειροπέδες σε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων για υπόθεση ψευδογιατρών – Ραγδαίες εξελίξεις

Λάρνακα: Χειροπέδες σε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων για υπόθεση ψευδογιατρών – Ραγδαίες εξελίξεις

 

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη δράση των ψευδογιατρών στη Λάρνακα, αφού η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέση με την εγκληματική οργάνωση.

Αξιολογώντας συγκεκριμένες πληροφορίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησαν στη σύλληψη του ζεύγους στη Λάρνακα και στην κατοχή τους εντόπισαν, σύμφωνα με πληροφορίες χρυσαφικά που κλάπηκαν χθες από 79χρονη, καθώς και χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη η 79χρονη κατήγγειλε πως έλαβε τηλεφώνημα στο σταθερό της τηλέφωνο από άγνωστο πρόσωπο το οποίο της ζήτησε 50 χιλιάδων ευρώ δήθεν για χειρουργική επέμβαση της κόρης της. Η 79χρονη πείσθηκε και λίγο αργότερα μια γυναίκα περίπου 60 ετών εμφανίστηκε στην πόρτα της και παρέλαβε σε μετρητά χρηματικό ποσό 9 χιλιάδων ευρώ. Οι δράστες ωστόσο δεν ικανοποιήθηκαν από τη λεία τους και αφότου πέρασαν 15 λεπτά, κάλεσαν ξανά την ηλικιωμένη και της είπαν πως τα λεφτά δεν επαρκούν. Έτσι η άγνωστη γυναίκα επέστρεψε και παρέλαβε 9 χρυσές λίρες, ένα χρυσό δακτυλίδι και δύο χρυσές καδένες λαιμού, που είχε στο σπίτι η ηλικιωμένη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις με δεδομένο πως τα άτομα που τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους, πιστεύεται πως είναι Ελλαδίτες. Σημειώνεται πως από τα μέσα Μαΐου μέχρι χθες το ΤΑΕ Λάρνακας δέχθηκε πάνω από 70 καταγγελίες για τη δράση των ψευδογιατρών, που απέσπασαν από 4 ηλικιωμένες πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.

Send this to a friend