Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η Δημοτική Χορωδία Λιβαδιών στο Δήμο Φαρσάλων και μουσική εκδήλωση των δυο Χορωδιών των δυο Δήμων (φώτο)
Η Δημοτική Χορωδία Λιβαδιών στο Δήμο Φαρσάλων και μουσική εκδήλωση των δυο Χορωδιών των δυο Δήμων (φώτο)

Η Δημοτική Χορωδία Λιβαδιών στο Δήμο Φαρσάλων και μουσική εκδήλωση των δυο Χορωδιών των δυο Δήμων (φώτο)

 

 

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν η Δημοτική Χορωδία Λιβαδιών με Μαέστρο τον Νικόλα Θεράποντος, καθώς και οι Χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδιών – Άντρης Γεωργίου, με τους Κυπριακούς Παραδοσιακούς Χορούς στην από κοινού εκδήλωση, που έγινε το στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, παρουσία του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Ιορδάνη Εσκίογλου, του Δημοτικού Συμβουλίου, πολιτιστικών Φορέων και Οργανώσεων.
Η αποστολή ταξίδευσε με τη ν συνοδεία του Δημάρχου Λιβαδιών, του Δημοτικού Σύμβουλου κ. Αντρέα Χαραλάμπους και του Δημοτικού Ταμία Λάρνακας κ. Αλέξανδρου Αναστασίου, στα πλαίσια της ανταλλαγής επισκέψεων, λόγω αδελφοποίησης των χορωδιών, που έγινε το 2018 και επαναλαμβάνετε ανά δυο χρόνια, με σκοπό την ανταλλαγή πολιτιστικών και άλλων δράσεων.
Με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων δόθηκε η υπόσχεση για σύσφιξη των σχέσεων των δύο Δήμων. Η αποστολή επιστρέφει με τις καλύτερες εντυπώσεις από την θερμή φιλοξενία που έτυχαν.

Send this to a friend