Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Αναίσθητο στο κρεβατάκι του εντοπίστηκε από τους γονείς του, βρέφος ηλικίας ενάμιση μηνός, το οποίο οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, η μητέρα του βρέφους το τάισε και στη συνέχεια το έβαλε να ξανακοιμηθεί.

Ωστόσο όταν οι γονείς ξύπνησαν το πρωί, διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο ΤΑΕΠ όπου διαπιστώθηκε ότι το βρέφος ήταν νεκρό και δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.

 

Στήριξη από την κυβέρνηση για προώθηση σημαντικών οδικών έργων ζήτησε ο Δήμος Αραδίππου από τον υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη στο πλαίσιο επίσκεψης του την Παρασκευή όπου του παρέδωσαν σχετικό υπόμνημα με τα βασικότερα αιτήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου του, με κυριότερο την ανακατασκευή μέρους της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι το γήπεδο «Αμμόχωστος».

Στο δρόμο αυτό αποδίδεται ξεχωριστή σημασία, διότι εξυπηρετεί τις μετακινήσεις φορτηγών οχημάτων από και προς το λιμάνι Λάρνακας. Πέραν, όμως, από το δρόμο αυτό, ο δήμαρχος Αραδίππου ζήτησε από τον Υπουργό Μεταφορών την κατασκευή εξόδου στο ύψος του δρόμου της Παναγίας Αιματούσης για σκοπούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας,

Ο κ. Βαφεάδης δεσμεύτηκε να επανέλθει για τα θέματα της Αραδίππου σε τρεις μήνες, ενόψει και της ετοιμασίας των προϋπολογισμών του κράτους, με τον Δήμαρχο Αραδίππου να ξεκαθαρίζει ότι αναμένει θετική ανταπόκριση από το αρμόδιο υπουργείο.

Πάντως, ο υπουργός Μεταφορών έδειξε να δείχνει ιδιαίτερη σημασία στο αίτημα για αναβάθμιση της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, αφήνοντας να νοηθεί ότι το έργο αυτό θα υλοποιηθεί.

Και αυτό, επειδή ο κ. Βαφεάδης ξεκαθάρισε ότι ενόψει των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που προγραμματίζονται στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, το υπό αναφορά οδικό έργο θεωρείται απολύτως απαραίτητο.

 

 

 

Send this to a friend