Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Νικητές στο Ράλλυ Γύρος της Κύπρου οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου στις Φοινικούδες Λάρνακας
Νικητές στο Ράλλυ Γύρος της Κύπρου οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου στις Φοινικούδες Λάρνακας

Νικητές στο Ράλλυ Γύρος της Κύπρου οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου στις Φοινικούδες Λάρνακας

 

 

Κερδίζοντας και τις οκτώ ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 88,7 χλμ ο Σίμος Γαλαταριώτης και ο Αντώνης Ιωάννου επικράτησαν στο Ράλλυ Γύρος της Κύπρου που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από το Δήμαρχο Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και έλαβαν μέρος συνολικά 17 πληρώματα.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου, ο Γαλαταριώτης, που οδήγησε ένα Volkswagen Polo GTi R5 μετράει πλέον επτά νίκες στον εν λόγω αγώνα – εκ των οποίων οι έξι συνεχόμενες – και είναι ο ρέκορντμαν της διοργάνωσης. Παράλληλα, έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα αφού είχε κερδίσει και το Ράλλυ Λάρνακας και πλέον είναι φαβορί για τον έκτο τίτλο πρωταθλητή τα τελευταία επτά χρόνια.

Οι Κώστας Ζήνωνος και Φάνος Χριστοφή με Citroen DS3 τερμάτισαν δεύτεροι, γράφοντας δεύτερο χρόνο σε όλες τις διαδρομές. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Παναγιώτης Γιάγκου και Άριστος Νικολάου με Hyundai i20, όπως προσθέτει η ανακοίνωση.

 

Επίσης, αναφέρεται ότι στην κατηγορία RC2 κέρδισαν οι Μιχάλης Ποσείδιας και Σάββας Λαός με Mitsubishi Lancer Evo X που ήταν τέταρτοι γενικής αφήνοντας πιο πίσω τους Γιάγκο Γιάγκου και Ανδρέα Νέστωρος με Mitsubishi Lancer Evo ΙX που ήταν δεύτεροι στην RC2 και έκτοι γενικής.

Στην πέμπτη θέση γενικής ανέβηκαν οι Φλώρος Στυλιανού και Άγγελος Μακρίδης και Mitsubishi Mirage. Με ίδιου τύπου αυτοκίνητο ήταν έβδομοι οι Λούης Παπαγεωργίου και Χρίστο Ππάης.

Την κατηγορία 2WD S κέρδισαν οι Χάρης Ιωάννου και Λευτέρης Λαός με Renault Clio και την RCS1 οι Θωμάς Θεοφάνους και Άγγελος Ξενοφώντος με Peugeot 106. Τη 10αδα συμπλήρωσαν οι Σοφιανός Ρούσσου και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου με Ford Fiesta Rally3 που ήταν και τρίτη στην κατηγορία RC2. Είχαν αποχωρήσει την πρώτη ημέρα και επανήλθαν την Κυριακή. Ακολούθησαν οι Σοφοκλέους και Παντελίδης με Volkswagen Golf GTi και Ταννούσης και Γεωργίου με Toyota Yaris.

Την Κυριακή συμμετείχαν και δύο μικτά πληρώματα (οι συνοδηγοί ήταν αρχάριοι) με τους αδελφούς Χρίστο και Σάββα Σκορδή να τερματίζουν μπροστά από τους Παναγιώτη Ηράκλη και Ηλία Ηλία.

Send this to a friend