Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κηδεύεται ο 39χρονος Κρις, δοσοληψίες ναρκωτικών «πίσω» απο τον φόνο
Κηδεύεται ο 39χρονος Κρις, δοσοληψίες ναρκωτικών «πίσω» απο τον φόνο

Κηδεύεται ο 39χρονος Κρις, δοσοληψίες ναρκωτικών «πίσω» απο τον φόνο

 

 

Στα σκοτεινά μονοπάτια των δοσοληψιών ναρκωτικών, ψάχνουν οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού την άκρη για διαλεύκανση της υπόθεσης φόνου του 39χρονου πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών Κρις Χαριλάου, που διαπράχθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έξω από την οικία του στην Παρεκκλησιά. 

Στα μονοπάτια των ναρκωτικών

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας επικεντρώνονται στις δραστηριότητες του θύματος προκειμένου να εντοπίσουν τα κίνητρα και τον δράστη ή τους δράστες του στυγερού εγκλήματος, καθώς πρόκειται για πρόσωπο που απασχόλησε τις Αρχές με ποινικές υποθέσεις για ναρκωτικά.

 

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους νεότερες πληροφορίες αναφορικά με το άγριο φονικό που αξιολογούνται επισταμένα, ενώ το κατώφλι του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν περάσει πρόσωπα για ανάκριση που σχετίζονται με το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 39χρονου.

Τα μοιραία 40 λεπτά

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν θέσει στο “μικροσκόπιο” το χρονικό διάστημα που το θύμα αναχώρησε από την οικία του για να μεταβεί σε ταχυφαγείο της Λεμεσού, ώστε να πάρει φαγητό για την οικογένεια του. Από την μοιραία διαδρομή υπολείπονται σαράντα λεπτά και εκτιμούν ότι πέραν από το ταχυφαγείο ο 39χρονος είχε μεταβεί σε κάποιο χώρο ή είχε συναντήσει κάποια πρόσωπα ή κάποιοι του έκλεισαν “ραντεβού” για να τον αναγκάσουν να εξέλθει από την οικία του.

Το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε όταν ο άτυχος Χαριλάου κατέβηκε από το όχημα του και δέχτηκε τρείς σφαίρες, η μια εκ των οποίων προκάλεσε το θανατηφόρο διαμπερές τραύμα στην πλάτη του που είχε ως αποτέλεσμα ρήξη δεξιού πνεύμονα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ότι για την υπόθεση διεξάγονται εντατικές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικά το κίνητρο του εγκλήματος.

Στη Λεμεσό η κηδεία

Η εξόδιος Ακολουθία για τον 39χρονο θα ψαλεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό. Παράκληση των οικείων του είναι αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend