Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τριανταεννιάχρονος στη Λάρνακα κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του…
Τριανταεννιάχρονος στη Λάρνακα κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του…

Τριανταεννιάχρονος στη Λάρνακα κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του…

 

 

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Σοβαρές κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης αντιμετωπίζει ο 39χρονος, ο οποίος κτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Κυριακής του Κατακλυσμού, στη Λάρνακα, άνευ λόγου και αιτίας.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν όταν ο αστυνομικός απαγόρευσε στον 39χρονο να εισέλθει με το αυτοκίνητό του σε δρόμο που ήταν κλειστός για την τροχαία κίνηση λόγω των εκδηλώσεων για τον Κατακλυσμό.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής (4/6) ο 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Μακαρίου και φτάνοντας στο σημείο όπου ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω της γιορτής του Κατακλυσμού, τού έγινε υπόδειξη από τον επί καθήκοντι αστυνομικό ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει.

Αυτό, όμως, φαίνεται να εκνεύρισε τον οδηγό, ο οποίος επέμενε να συνεχίσει την πορεία του. Αφού προηγήθηκε λογομαχία, σε κάποια στιγμή ο 39χρονος οδήγησε το όχημά του κατά του αστυνομικού, τον οποίο και κτύπησε.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια πλήθους κόσμου, που εκείνη την ώρα μετέβαινε στο παραλιακό μέτωπο για τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού.

Το μέλος της Αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μόνο εκδορές κι εκχυμώσεις. Αφού έτυχε ιατρικής περίθαλψης, πήρε εξιτήριο. Οι υ

πόλοιποι αστυνομικοί που ήταν καθήκον συνέλαβαν τον 39χρονο και τον οδήγησαν στον αστυνομικό σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση. Την Δευτέρα του Κατακλυσμού ο 39χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου καταχωρίσθηκε υπόθεση εναντίον του.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει κατηγορίες για επίθεση εναντίον αστυνομικού, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του καθήκοντος του, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις κι επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση ορίστηκε στις 6 Οκτωβρίου 2023 για απαγγελία κατηγοριών και απάντηση. Μέχρι τότε ο 39χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

 

 

 

Send this to a friend