Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τρία πιστοποιητικά ISO για το λιμάνι Λάρνακας
Τρία πιστοποιητικά ISO για το λιμάνι Λάρνακας

Τρία πιστοποιητικά ISO για το λιμάνι Λάρνακας

 

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Υπηρεσίες σε υψηλά πρότυπα ποιότητας παρέχει το λιμάνι Λάρνακας, έπειτα από την πιστοποίηση της διαχειρίστριας εταιρείας Kition Ocean Ports Ltd με τρία ISO, τα οποία αφορούν το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλισης στην εργασία και το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Να σημειωθεί, ότι το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 είναι το πιο δημοφιλές πρότυπο συστήματος διαχείρισης ποιότητας στον κόσμο, με πάνω από ένα εκατομμύριο πιστοποιημένους οργανισμούς σε 180 χώρες.

Ο διευθυντής του λιμανιού Λάρνακας Πάρης Δημητρίου, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πιστοποίηση που εξασφάλισε το λιμάνι έπειτα μετά από αξιολόγηση, ανέφερε ότι στόχος της διαχειρίστριας εταιρείας είναι να παρέχει υπηρεσίες σε υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας.«Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, καθότι το επίπεδο που επιθυμούμε να φθάσουμε είναι πολύ υψηλό. Έχουμε τη θέληση να αναβαθμίζουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ώστε να είναι εφάμιλλη με τη διεθνή πρακτική και τα πρότυπα που παρέχουν όλα τα λιμάνια διεθνώς», σημείωσε ο κ.Δημητρίου.

 

Παράλληλα, η εταιρεία KitionOceanPortsLtdδιαβεβαιώνει, μέσω ανακοίνωσής της, ότι θα συνεχίσει να διατηρεί την ποιότητα στην Υγεία, την Ασφάλεια και το Περιβάλλον μέσα από την διεκδίκηση της πιστοποίησης με άριστα σε κάθε ετήσια αξιολόγηση. «Διαθέτουμε τις ευαισθησίες και τα αντανακλαστικά που χρειάζεται ένα τέτοιο μεγάλο έργο όπως το λιμάνι Λάρνακας και δεν υστερούμε σε τίποτε από άλλους ευρωπαϊκούς λιμένες», υπογραμμίζει η Kition Ocean Ports.

Η εταιρεία ανέλαβε επίσημα την διαχείριση του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας την 1η Απριλίου 2022 στο πλαίσιο του έργου της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας της πόλης. Ανάμεσα στα μεγαλεπήβολα έργα που έχει ανακοινώσει, είναι η επέκταση και η εκβάθυνση του λιμανιού, ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενεί νέας γενεάς κρουαζιερόπλοια.

Κρουαζιέρες

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 29 Ιουλίου 2023 είναι προγραμματισμένο το πρώτο δρομολόγιο Λάρνακα – Πειραιάς στο πλαίσιο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του λιμανιού της πόλης με το μεγάλο λιμάνι της Ελλάδας. Η εταιρεία «Orthodoxou Aviation Ltd» που ανέλαβε τη διαχείριση των κρατήσεων ανακοίνωσε ότι από τη Λάρνακα τα δρομολόγια ξεκινούν στις 29 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Τετάρτη μέχρι τις 30 Αυγούστου 2023. Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού στο λιμάνι Λάρνακας αναμένεται να καταφθάσουν και κρουαζιερόπλοια από την Χάιφα, στο πλαίσιο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ισραήλ.

 

 

Send this to a friend