Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η η 23η Κοινότητα Ανιχνευτών Λάρνακας στην παγκύπρια ανιχνευτική δράση Αμφικτιονία και Μαίανδρος ΙΙ (φώτο)
Η η 23η Κοινότητα Ανιχνευτών Λάρνακας στην παγκύπρια ανιχνευτική δράση Αμφικτιονία και Μαίανδρος ΙΙ (φώτο)

Η η 23η Κοινότητα Ανιχνευτών Λάρνακας στην παγκύπρια ανιχνευτική δράση Αμφικτιονία και Μαίανδρος ΙΙ (φώτο)

 

 

Η 23η Κοινότητα Ανιχνευτών  /Αμφικτιονία και Μαίανδρος ΙΙ Λάρνακας, παράλληλα με τον Παγκύπριο Προσκοπικό Εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, η 23η Κοινότητα Ανιχνευτών, συμμετείχε στην παγκύπρια ανιχνευτική δράση Αμφικτιονία και Μαίανδρος ΙΙ.

 

Στα πλαίσια του Μαίανδρου ΙΙ οι υποψήφιοι Πρόσκοποι Δημοκρατίας του Συστήματος, παρουσίασαν στους υπόλοιπους ανιχνευτές με δημιουργικό τρόπο την πορεία τους μέχρι το Πτυχίο Δημοκρατίας και στη συνέχεια τους έχει απονεμηθεί από τον Γενικό Έφορο το Μαντήλι του Πρόσκοπου Δημοκρατίας!

 

Αδέλφια μας, πάντα να στοχεύετε ψηλά και να μάχεστε για τους στόχους σας με το ίδιο και ακόμα περισσότερο σθένος! Τόσο για εσάς, όσο και για τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους σας, είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που μοιραστήκαμε μαζί σας αμέτρητες εμπειρίες, και σας ευχαριστούμε για τον πολύ σημαντικό ρόλο που παίξατε για το 23ον τόσο κατά τις καραντίνες όσο και κατά την επαναλειτουργία του Συστήματος μας μετά τον κορωνοϊό!

 

Διπλά συγχαρητήρια στον Ανιχνευτή Χρίστο Καραμούττη για το Α’ βραβείο καλύτερης παρουσίασης!

Καλό κυνήγι στα επόμενα στάδια τις ζωής σας!

Send this to a friend