Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υπό κράτηση 36χρονος για την εξαφάνιση Περικλέους
Υπό κράτηση 36χρονος για την εξαφάνιση Περικλέους

Υπό κράτηση 36χρονος για την εξαφάνιση Περικλέους

 

 

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη, σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Ο 36χρονος φέρεται ως ο ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο διακινείτο 25χρονος, ο οποίος από την Δευτέρα τελεί υπό 8ήμερη προσωποκράτηση και, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε ο ελλείποντας.

Στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε το πρωί ο ύποπτος, δεν ακούστηκε δημόσια οτιδήποτε από τον ανακριτή, καθώς η Αστυνομία θεωρεί ευαίσθητες τις πληροφορίες για την υπόθεση, η οποία αφορά στα αδικήματα της απαγωγής με σκοπό τον φόνο και στον εμπρησμό οχήματος.

 

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του Περικλέους εντοπίστηκε καμένο, την περασμένη Παρασκευή, σε περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο, ενώ στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος 1ος ύποπτος, βρέθηκαν 69 πλήρη φυσίγγια και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι έρευνες της κοινής ανακριτικής ομάδας των ΤΑΕ Λευκωσίας και Λεμεσού συνεχίζονται για εντοπισμό του 31χρονου, ο οποίος είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών που φαίνεται να είχε με τον 25χρονο.

Send this to a friend