Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στις βραβεύσεις των Αρίστων του Δήμου Λάρνακας η ηγεσία του ΚΟΑ
Στις βραβεύσεις των Αρίστων του Δήμου Λάρνακας η ηγεσία του ΚΟΑ

Στις βραβεύσεις των Αρίστων του Δήμου Λάρνακας η ηγεσία του ΚΟΑ

 

 

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ και Ανδρόνικος Ανδρονίκου παρευρέθηκαν στις βραβεύσεις των Αρίστων αθλητών/αθλητριών και αθλητικών σωματείων του Δήμου Λάρνακας για το 2022, σε εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 στο Ball Room στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Οργανισμού στάθηκε στη σημασία των επιβράβευσης των καλύτερων εκπροσώπων του αθλητισμού και συνεχάρη τον Δήμο και το Αθλητικό του Γραφείο για την εκδήλωση και ειδικότερα για τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που αναλαμβάνει με επιτυχία. Στάθηκε στη στενή συνεργασία του Οργανισμού με τον Δήμο Λάρνακας, αναφέροντας ιδιαίτερα τα έργα που έγιναν εκεί τα τελευταία χρόνια με τη συνδρομή του ΚΟΑ, όπως η ανακαίνιση στα προπύλαια του παλιού ΓΣΖ, τα γήπεδα αντισφαίρισης, η αίθουσα ενόργανης γυμναστικής και το πάρκο τροχοδανίδας.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες και έκανε ειδική μνεία στις πέντε ειδικές βραβεύσεις που έγιναν, χαρακτηρίζοντας τα τιμώμενα πρόσωπα «υγιή πρότυπα για τη νεολαία μας». Στη συνέχεια συμμετείχε στις απονομές των βραβείων, μαζί με τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ.

 

Send this to a friend