Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Από κροτίδα η έκρηξη στο όχημα 56χρονου στην Ορμήδεια – Ο ίδιος δεν υποπτεύεται κανέναν (φώτο)
Από κροτίδα η έκρηξη στο όχημα  56χρονου στην Ορμήδεια – Ο ίδιος δεν υποπτεύεται κανέναν (φώτο)

Από κροτίδα η έκρηξη στο όχημα 56χρονου στην Ορμήδεια – Ο ίδιος δεν υποπτεύεται κανέναν (φώτο)

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Σε… κροτίδα οφειλόταν τελικά η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε 56χρονο στην Ορμήδεια.

Κι ενώ αρχικά είχε γίνει λόγος για εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο, οι εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Κλάδου Πυροτεχνουργών Αρχηγείου Αστυνομίας, κατέδειξαν ότι η έκρηξη οφειλόταν σε χάρτινη κυλινδρική εργοστασιακή κροτίδα χαμηλής ισχύος, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

 

Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν υποψιάζεται κανένα, ούτε είχε οποιεσδήποτε διαφορές με κάποιον.

Η Αστυνομία αξιολογεί τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσει τις κινήσεις των δραστών, ενώ αναζητεί και μαρτυρίες από περιοίκους που ενδεχομένως ν’ αντιλήφθηκαν οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Η έκρηξη σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του ιδιοκτήτη.

 

Send this to a friend