Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Η νέα Πρόεδρος του Συμβουλίου Εθελοντών και νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Η νέα Πρόεδρος του Συμβουλίου Εθελοντών και νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Η νέα Πρόεδρος του Συμβουλίου Εθελοντών και νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

 

 

Η Άντρη Προδρόμου είναι η νέα Πρόεδρος του Συμβουλίου Εθελοντών και νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Ποια είναι η Άντρη Προδρόμου

Η Άντρη Προδρόμου είναι κάτοχος πτυχίου BA Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου LLM in European Union Law από το University of Essex.

 

Εργάζεται ως η Κοινοβουλευτική Συνεργάτιδα στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Το 2016 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Έγκωμης και συμμετέχει ως μέλος στην επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας Πολιτισμού & Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Πρασίνου & Περιβάλλοντος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Έγκωμης. Συμμετέχει στο Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης σαν εκπρόσωπος της Ένωσης Δήμων.Συμμετέχει στο πρόγραμμα YEP (Young Elected Politicians) εκπροσωπώντας την χώρα μας στην Πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών μαζί με άλλους νέους τοπικούς και περιφερειακούς πολιτικούς από όλη την ΕΕ.

Είναι μέλος της Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λευκωσίας.

Ειναι υπεύθυνη Εκδηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της AIPFE-Women of Europe.

Συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή του μη κερδοσκοπικού και μη κυβερνητικού οργανισμού Oxygono.

Συμμετέχει σαν μέλος στην Οργανωτική Επιτροπή Βραβείων Γε Νέο Επιχειρείν του ΚΕΒΕ.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του JCI Nicosia & JCI Cyprus (Επιμελητηρίου Νέων Κύπρου).

Διετέλεσε γραμματέας στο συμβούλιο της Οργάνωσης Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΝΓΕΕ) και βοηθού γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ).Εκπροσωπούσε την ΚΟΓΕΕ σαν μέλος στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στον Εθνικό Μηχανισμό για τα δικαιώματα της γυναίκας και στο συμβούλιο του Κυπριακού Λόμπυ Γυναικών (ΚΛΓ).

Διετέλεσε Community Development στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας Λευκοθέα.

Διετέλεσε Οργανωτική γραμματέας του ΙΝΕ (Ινστιτούτο Νέων Επιστημόνων).

Είναι Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επαρχιακής ΓΟΔΗΚ Λευκωσίας και εκπροσωπεί ΓΟΔΗΚ στην Επιτροπή ΜΜΕ & Κοινωνικής Δικτύωσης στον Εθνικό Μηχανισμό ( Υπουργείο Δικαιοσύνης & Δημόσιας Τάξης) για τα δικαιώματα της γυναίκας.

Τον Μάιο του 2019 της απονεμήθηκε το 2ο βραβείο Ενεργού Πολίτη Εθελοντές/Εργαζόμενοι Ιδιωτικού Τομέα που διοργανώνεται από το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Στον ελεύθερο της χρόνο έχει ενεργό συμμετοχή ως μέλος και εθελόντρια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως το Καραισκάκειο Ίδρυμα, ο ΠΑΣΥΚΑΦ, Europa Donna, Μικροί Ήρωες και Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος Ζωή με συμμετοχή σε εκδηλώσεις, εράνους και παγκύπρια και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Απο το 2018 συμμετείχε σαν γραμματέας στο Συμβούλιο Εθελοντών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

είμαστε σίγουροι ότι η όρεξη της για προσφορά και εθελοντισμό θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά.

Send this to a friend