Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Μήπως έχουν σχέση με τους δράστες; Το ψέμα κι η απάτη δεν έχουν όρια»
«Μήπως έχουν σχέση με τους δράστες; Το ψέμα κι η απάτη δεν έχουν όρια»

«Μήπως έχουν σχέση με τους δράστες; Το ψέμα κι η απάτη δεν έχουν όρια»

 

 

Αγανακτισμένη για μια ακόμη φορά με την πορεία των ερευνών για τον θάνατο του γιου της, εμφανίστηκε η Ανδριάνα Νικολάου.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο το πρωί της Τρίτης η κ. Νικολάου δήλωσε ότι οι ιδιωτικές ποινικές διώξεις θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιες.

«Προχθές είδαμε όλους τους εμπλεκόμενους στη Γενική Εισαγγελία.. το ψέμα, η απάτη και η αδράνεια δεν έχει όρια. Στις 19 Οκτωβρίου ο Εισαγγελέας σε συνάντηση που είχαμε δήλωσε δημοσίως μεταξύ άλλων ότι… η παρούσα ηγεσία, θα συνεχίσει να πράττει και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποδεχθεί αιτία αλλά και ένοχοι… Μας υποσχέθηκαν ότι θα συνεργαστούμε αποδείχθηκε το αντίθετο. Στη συνάντηση που είχαμε δεν ήταν τίποτα άλλο από μια απογοήτευση. Υπήρχαν διαφωνίες, δεν μας ενημέρωναν σωστά όπως μας υποσχέθηκαν.

 

Κάνουν το παν για να αφήσουν το έγκλημα ατιμώρητο. Άλλα μας έλεγαν και άλλα έκαναν. Το πόρισμα είναι γεμάτο παραποιήσεις.. το έκαναν στα μέτρα τους. Μας το έδωσαν (σ.σ το πόρισμα) χωρίς να το ζητήσουμε, δεν είναι παράξενο;», είπε η κ.Ανδριάνα.

«Εμείς θα μιλήσουμε με τον δικηγόρο μας να δούμε πώς προχωρούμε. Ζητήσαμε να μας δώσουν το μαρτυρικό υλικό και δεν μας απάντησαν, έστειλε επιστολή ο δικηγόρος μας. Θα δούμε πώς προχωρούμε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, φτάσαμε στο αμήν. Κάναμε πάρα πολλή υπομονή, φτάνει!».

«Το παιδί μας μαρτύρησε από μόνο του που ξεθάφτηκε, αν ήταν το δικό τους παιδί; Τόσες υποθέσεις έχουν εξιχνιαστεί γιατί όχι η δική μας; Μήπως έχουν σχέση με τους δράστες, μόνο αυτό μπορώ να πω.

Το πόρισμα της Αστυνομίας αναφέρει ονόματα αυτών που τους πήραν καταθέσεις.. είναι απαράδεκτο να μην αλλάζει αυτό το σύστημα και να είναι όλες οι εξουσίες κάτω από ένα άτομο. Μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια», συμπλήρωσε η κ.Νικολάου.

«Οπωσδήποτε θα προχωρήσουμε σε ιδιωτικές ποινικές διώξεις, δεν πρόκειται να το αφήσουμε. Ο θάνατος του γιου μου ήταν για κάποιο σκοπό, ήταν ένα διαμάντι μέσα σε μια βρωμιά, ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση γι’ αυτό ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», κατέληξε η κ.Νικολάου.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend