Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Άστραψε και βρόντηξε ο Ματσάκης κατά Χαριλάου και Υπουργείου Υγείας
Άστραψε και βρόντηξε ο Ματσάκης κατά Χαριλάου και Υπουργείου Υγείας

Άστραψε και βρόντηξε ο Ματσάκης κατά Χαριλάου και Υπουργείου Υγείας

 

 

Ο κ. Ματσάκης τα “χώνει” στον εκπρόσωπο τύπου του ΟΚΥπΥ, διότι όπως λέει αντί να ζητήσει συγνώμη και να δηλωσει πως θα υπάρξει παραδειγματικη τιμωρία των υπευθύνων,  έκανε επίθεση σε αυτόν/αυτούς που έφεραν στην δημοσιότητα την φωτογραφία.

Eπίθεση κατά του εκπροσώπου Τύπου του ΟΚΥπΥ, Xαράλαμπου Χαριλάου, εξαπέλυσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης. Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία με τη γυμνή ασθενή που έκανε το γύρο του διαδικτύου και τη σχετική στάση που τήρησε ο ΟΚΥπΥ, με τον κ. Ματσάκη, να τοποθετείται δημόσια επί του θέματος.

Ο κ. Ματσάκης τα “χώνει” στον εκπρόσωπο τύπου του ΟΚΥπΥ διότι όπως λέει αντί να ζητήσει συγνώμη και να δηλωσει πως θα υπάρξει παραδειγματικη τιμωρία των υπευθύνων, έκανε επίθεση σε αυτόν/αυτούς που έφεραν στην δημοσιότητα την φωτογραφία. Της τοποθέτησης Ματσάκη, προηγήθηκε η ανάρτηση του δρ Μάριου Κυριαζή, ο οποίος ανέδειξε το θέμα ανεβάζωντας την εν λόγω φωτογραφία. Ο δρ Κυριαζής απαντά στις εξηγήσεις που έδωσε ο ΟΚΥπΥ μέσω του εκπροσώπου του κ. Χαριλάου, και σημειώνει ότι «ψεύδεται δημόσια για να σώσει την υπόληψή του».

 

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Ματσάκη:

 

4462979495990958 Screenshot 20230222 112717 Facebook

 

 

Send this to a friend