
Αγωνία για Λόρια ενόψει της πρώτης μάχης
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Ανόρθωσης για την εκτός έδρας πρώτη αναμέτρηση στα προημιτελικά του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.
Στόχος είναι να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα που θα δίνει μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα της Αμμοχώστου ενόψει του επαναληπτικού. Το κλίμα στην Ανόρθωση είναι εξαιρετικό τις τελευταίες μέρες και σε αυτό βοήθησαν και οι δυο νίκες που ήρθαν με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα.
Την ίδια ώρα στην Ανόρθωση υπάρχει αγωνία για τους τραυματίες. Κυρίως η περίπτωση Λόρια είναι αυτή που «καίει» περισσότερο μιας και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προλάβει. Κάνει αγώνα δρόμου όμως αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει και το πιο πιθανό.
Διαθέσιμος λογικά θα είναι ο Γκερέρο, όπως και οι Κορέια και Ιωάννου. Εκτός οι Αρτυματάς και Χρυσοστόμου.