Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τα αφήνει όλα πίσω και δίνει… απαντήσεις
Τα αφήνει όλα πίσω και δίνει… απαντήσεις

Τα αφήνει όλα πίσω και δίνει… απαντήσεις

 

 

Η ήττα από την Νέα Σαλαμίνα έφερε γκρίνια και γκρίζα σύννεφα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Και πως να μην φέρει άλλωστε μία τέτοια ήττα. Το παράξενο ήταν να μην έφερνε απογοήτευση, όμως το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν και ότι έγινε έγινε.

Η ΑΕΚ θέλει απέναντι στον Άρη και μέσα στην έδρα της να μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες και να επιστρέψει συνάμα και μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Επιβάλλεται λοιπόν η ομάδα της Λάρνακας να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της και να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Μέσα στο ΑΕΚ Αρένα η ομάδα του Όλτρα παρουσιάζεται πάρα πολύ καλή και παίρνει αυτό που θέλει.

 

Είναι δεδομένο ότι θα δούμε πολλές αλλαγές από τον Όλτρα μιας και είναι ορατό οι αλλαγές να φθάσουν και τις εννέα στον αριθμό. Είναι σημαντικό ο κόσμος της ομάδας σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο ματς να είναι εκεί και να στηρίξει την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Άρης παίζει με την πλάτη στον τοίχο και αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο μιας και θα παίξει μόνο για ένα αποτέλεσμα.

Send this to a friend