Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ψάχνοντας ένα σπουδαίο «διπλό» στη Λεμεσό
Ψάχνοντας ένα σπουδαίο «διπλό» στη Λεμεσό

Ψάχνοντας ένα σπουδαίο «διπλό» στη Λεμεσό

 

 

Μετά και το πρώτο δείγμα της Ανόρθωσης του Βέσκο Μιχαήλοβιτς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στόχος για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να μπορέσει να παρουσιαστεί βελτιωμένη ακόμη περισσότερο για να πάρει αν είναι δυνατόν ακόμη και τη νίκη στο «Άλφαμέγα».

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για την ομάδα όμως υπάρχει δίψα και θέληση για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως αρμόζει η ιστορία της. Ο Αντονίν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και γίνεται προσπάθεια να προλάβει το ματς με την ΕΝΠ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα με τον Απόλλωνα είναι ότι η «Κυρία» δεν θα έχει στη διάθεση της τον κόσμο της μιας και είναι τιμωρημένη η ομάδα.

 

Ο Μιχαήλοβιτς είχε την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα του πολύ περισσότερο σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν η Ανόρθωση δείξει βελτίωση και σε ποια σημεία θα το πράξει.

Άλλωστε, η διοίκηση ψάχνει μεν το νέο προπονητή αλλά αν η ομάδα συνεχίσει με τον Βέσκο να βελτιώνεται δεν αποκλείεται από υπηρεσιακός να γίνει μόνιμος, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Send this to a friend