Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Όλτρα: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν» (βίντεο)
Όλτρα: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν» (βίντεο)

Όλτρα: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν» (βίντεο)

 

 

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα στη Διάσκεψη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Αρχική τοποθέτηση: “Πρέπει να ξεχάσουμε τα τελευταία παιχνίδια, ειδικά αυτό στο κύπελλο. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι είναι σημαντικό. Άξιζε περισσότερα ο Άρης. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί”

Για τα αγωνιστικά νέα:
“Ο Άλτμαν και ο Τόμοβιτς νιώθουν καλύτερα. Ολοκλήρωσαν την σημερινή προπόνηση. Το πιο πιθανό ειναι να είναι μαζί μας. Έχουμε κάποιους αμφίβολους. Λογικά ο Τρισκόφσκι και ο Χριστοφόρου είναι εκτός. Ο Μάμας είναι εκτός. Ο Ασάντε θα είναι εκτός αφού θα αποχωρήσει”.

 

Για το αν θα συνεχίσει το ροτέισιον:
“Πάντα προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τους καλύτερους παίκτες για να κερδίσει η ομάδα. Ο τρόπος δουλειάς μου παραμένει ο ίδιος. Ο στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, με αλλαγές ή χωρίς. Γίνεται λόγος για τις αλλαγές επειδή δεν κερδίσαμε. Εμείς προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί”

Για το ότι δεν βρήκε γκολ η ομάδα στα δύο τελευταία ματς:
“Μας λείπουν καλύτερα τελειώματα και αποφασιστικότητα. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βελτιωθούμε στην επιθετική γραμμή. Το έχουν δείξει αυτοί οι παίκτες. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν γιατί είναι το επόμενο. Παίζουμε ένα αντίπαλο που είναι ανταγωνιστής μας. Είναι πολύ σημαντικό και γι΄ αυτούς του παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε το κύπελλο”

Για το γεγονός ότι πλέον δεν θα είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια:
“Υπάρχουν αποφάσεις. Δεν ξέρω από παιχνίδι σε παιχνίδι αν θα προκύπτουν αλλαγές, 1,2,3. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές μέσα στη σεζόν. Έχουμε δώσει περισσότερα παιχνίδια από τις υπόλοιπες ομάδες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ζητώ την στήριξη του κόσμου μας. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

Send this to a friend