Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Το συνολικό κέρδος της Ανόρθωσης από την αποχώρηση Ουάρντα και η απόφαση της διοίκησης
Το συνολικό κέρδος της Ανόρθωσης από την αποχώρηση Ουάρντα και η απόφαση της διοίκησης

Το συνολικό κέρδος της Ανόρθωσης από την αποχώρηση Ουάρντα και η απόφαση της διοίκησης

 

 

Να απαλλαγεί από ένα «βαρύ» συμβόλαιο έχει την ευκαιρία η Ανόρθωση η οποία όλα δείχνουν ότι στρώνει χαλί στον Αμρ Ουάρντα για να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Ο Αιγύπτιος το καλοκαίρι ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Αμμοχώστου με τη διοίκηση να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον κρατήσει, όμως ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν ανταπέδωσε την απόλυτη εμπιστοσύνη που έλαβε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι εμφανίσεις του κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα και δεν μπόρεσε να γίνει ο ηγέτης της ομάδας όπως ήταν πέρσι που ξελάσπωσε την Ανόρθωσε σε πολλά ματς. Έτσι, η διοίκηση δεν ήταν αρνητική στο να αποχωρήσει και εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα με τον οποίο έχει συμφωνήσει και απομένουν λεπτομέρειες.

 

Μάλιστα, το οικονομικό όφελος για την «Κυρία» είναι αρκετά μεγάλο και σημαντικό. Και αυτό γιατί δεν θα γλιτώσει μόνο το υπόλοιπο του συμβολαίου του αλλά θα επωφεληθεί συνολικά με ακόμη 200.000 ευρώ περίπου. Τα χρήματα δηλαδή που θα πληρώσει ο Απόλλωνας, όπως και κάποια χρήματα που αναμένεται να μην διεκδικήσει από το συμβόλαιο του ο Αιγύπτιος.

Για την ώρα η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση ο Ουάρντα να μην προπονείται με την ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.

Πάνος Λάρκος

Send this to a friend