Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Την «νύμφη» θα πληρώσει μόνο ο εκτελεστής στην υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη
Την «νύμφη» θα πληρώσει μόνο ο εκτελεστής στην υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη

Την «νύμφη» θα πληρώσει μόνο ο εκτελεστής στην υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Χωρίς να είναι συμπληρωμένο το παζλ της δολοφονικής απόπειρας κατά του 42χρονου στην Ορόκλινη, τα ξημερώματα της 4ης Δεκεμβρίου, θα καταχωρισθεί η υπόθεση στο δικαστήριο για σκοπούς εκδίκασης.

Όπως όλα δείχνουν κι εφόσον τις επόμενες μέρες δεν προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη, την «νύμφη» θα πληρώσει μόνο ο εκτελεστής, το άτομο δηλαδή που πάτησε την σκανδάλη για να σκοτώσει τον 42χρονο εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου, που είναι ο 31χρονος, από την Ορμήδεια, ο οποίος ήδη έχει ομολογήσει τα πάντα κι έχει προχωρήσει στην υπόδειξη σκηνών και τεκμηρίων.

 

 

Η Αστυνομία άφησε ελεύθερο τον 34χρονο επιχειρηματία, από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου σχετικά με την ίδια υπόθεση.

Το οκταήμερο διάταγμα κράτησής του εξέπνευσε την περασμένη Κυριακή (18/12), ωστόσο οι ανακριτές της υπόθεσης δεν τον οδήγησαν στο δικαστήριο για να ζητήσουν ανανέωση του διατάγματος, καθότι δεν κατέχουν επαρκή μαρτυρία εναντίον του, τουλάχιστον στο παρών στάδιο. Ως εκ τούτου, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς. Τον 34χρονο επιχειρηματία ενέπλεξε στην απόπειρα φόνου ο 31χρονος μέσω της θεληματικής κατάθεσης που έδωσε στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Όσον αφορά τον καταζητούμενο Αντρέα Χρίστου, άλλως Καμπούρη, 35χρόνων, από την Σωτήρα Αμμοχώστου, η Αστυνομία δεν μπόρεσε ακόμα να εντοπίσει κάποια ένδειξη ως προς το τι έχει απογίνει. Το πρόσωπο αυτό, το οποίο θεωρείται κομβικό ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, έχει δηλωθεί ως ελλείπον από τις 6 Δεκεμβρίου. Όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη του είναι ανοικτά, παρόλο που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ένδειξη κατά πόσο έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας ή εάν κρύβεται στα κατεχόμενα ή κάπου αλλού.

Σύμφωνα με την θεληματική κατάθεση του 31χρονου στην Αστυνομία, ο Καμπούρης τοποθετείται στην σκηνή της απόπειρας φόνου και ήταν το άτομο που στρατολόγησε τον εκτελεστή.

Καταχώριση την Παρασκευή

—————————————-   

Έγκυρη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα μας πως εάν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (23/12) δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη σε σχέση με την υπόθεση που θ’ ανατρέψει τα υφιστάμενα δεδομένα, τότε την ίδια μέρα η Αστυνομία θα καταχωρίσει την υπόθεση για τον 31χρονο στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για σκοπούς παραπομπής του σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Μεταξύ άλλων, θα κατηγορηθεί για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου και της συνωμοσίας για διάπραξη φόνο, τα οποία επισύρουν πολυετείς ποινές φυλάκισης.

Θυμίζουμε, ότι κατά την απόπειρα φόνου της 4ης Δεκεμβρίου τραυματίστηκαν ο 42χρονος, ο οποίος ήταν ο στόχος, κι εξάχρονο παιδάκι που καθόταν στο πίσω κάθισμα του διπλοκάμπινου αυτοκινήτου του.

Send this to a friend