Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λάρνακας: Να εργαστούν για ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας
Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λάρνακας: Να εργαστούν για ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας

Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Λάρνακας: Να εργαστούν για ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας

Εκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους στη εκπαίδευση, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές όπως εργαστούν από κοινού για την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης Παιδείας, απευθύνουν η Γραμματεία και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας  κατατέθηκε και εγκρίθηκε  ο απολογισμός δράσης και η ταμειακή έκθεση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Προστίθεται ότι «στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν τα μέλη του ΔΣ εξέλεξαν τη νέα Γραμματεία της Ομοσπονδίας την οποία απαρτίζουν οι Κώστας Κώστα, Πρόεδρος Μάρκος Αντρέου Αντιπρόεδρος, Πωλίνα Χριστοδούλου Γραμματέας, Νεόφυτος Κυριάκου Βοηθός Γραμματέας, Μαρία Σπαρσή Ταμίας, Ευη Καμακιάν, Σύμβουλος και Τώνια Νικολάου Σύμβουλος».

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τα νεοεκλεγέντα μέλη της Γραμματείας και του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ομοσπονδίας, έδωσαν τη διαβεβαίωση ότι θα εργαστούν σκληρά για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της πόλης και επαρχίας της Λάρνακας και ότι θα συμβάλουν με δημιουργικό και αποτελεσματικό  τρόπο στην ισότιμη πρόσβαση  όλων των παιδιών  στις διαδικασίες μάθησης και γνώσης».

Τα μέλη της Γραμματείας και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας «καλούν όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές όπως εργαστούμε από κοινού για την ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης Παιδείας».

Send this to a friend