Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου για ΑΠΟΕΛ, Ντιναμό, Τρισκόφσκι και απουσίες…
Δημητρίου για ΑΠΟΕΛ, Ντιναμό, Τρισκόφσκι και απουσίες…

Δημητρίου για ΑΠΟΕΛ, Ντιναμό, Τρισκόφσκι και απουσίες…

 

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Όσο κι αν θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα δεν τα καταφέραμε. Είδαμε και την απόσταση κυρίως από την κορυφή να μεγαλώνει. Δεν ήταν παιχνίδι που μας… βγήκε. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τον τρόπο να τελειώσουμε τις φάσεις. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Μπορεί να μην φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα. Στο ντέρμπι του Σαββάτου ήταν ο αντίπαλός μας ουσιαστικός».

Για τη συνέχεια: «Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας. Ακολουθεί ένα παιχνίδι με την ιστορία κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Θέλουμε να συνεχίζουμε την πορεία μας και θα δανειστώ την ατάκα του Αλκή, ότι θέλουμε να φορέσουμε και… μακρυμάνικα στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να απουσιάσει κανένας. Ο κόσμος είναι και με το παραπάνω στο πλευρό μας και το δείχνει. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ολοκληρωμένο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Το ιδανικό είναι να πάρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

 

Για τα αγωνιστικά: «Ο Τρισκόφκσι θα περάσει σήμερα από MRI, είναι δεδομένο πως δεν θα τον έχουμε στα παιχνίδια αυτή της εβδομάδας. Δεν έχει επίσης δικαίωμα συμμετοχής ο Γκαρσία λόγω της κόκκινης και ο τραυματίες Όιερ. Επείσης θα απουσιάσουν και οι τρεις που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα».

Send this to a friend