Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Βύρας: “Ακόμη ένα χρόνιο θέμα επιλύεται σήμερα οριστικά” – Νέος σύγχρονος χώρος στάθμευσης στη καρδία της Λάρνακα
Βύρας: “Ακόμη ένα χρόνιο θέμα επιλύεται σήμερα οριστικά” – Νέος σύγχρονος χώρος στάθμευσης στη καρδία της Λάρνακα

Βύρας: “Ακόμη ένα χρόνιο θέμα επιλύεται σήμερα οριστικά” – Νέος σύγχρονος χώρος στάθμευσης στη καρδία της Λάρνακα

Μια ακαλαίσθητη πρόσοψη, στο κέντρο της πόλης, εξαλείφθηκε σήμερα οριστικά. Με την κατεδάφιση και των τελευταίων υποστατικών, επι της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου, ο Δήμος Λάρνακας θα προχωρήσει σε προκήρυξη διαγωνισμού για δημιουργία σύγχρονου χώρου στάθμευσης.

Σημαντική, μπορεί να χαρακτηριστεί η μέρα για την πόλη του Ζήνωνα, αφού ένα πάγιο πρόβλημα και ζήτημα, φαίνεται να παίρνει τον δρόμο για την αναβάθμιση αλλά και την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Λάρνακας.

Επιπρόσθετα, σημαντική θα είναι και η βελτίωση της αλγεινής εικόνας που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη λεωφόρο.

Με την ευκαιρία της κατεδάφισης και των τελευταίων υποστατικών ο Δήμαρχος της πόλης ανακοίνωσε τα σχέδια για τον νέο και σύγχρονο χώρο στάθμευσης στη πόλη:

“Δίνουμε λύσεις. Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής!

Ακόμα ένα χρόνιο θέμα που απασχολούσε τη Λάρνακα επιλύεται σήμερα οριστικά.

Με την κατεδάφιση και των δύο τελευταίων υποστατικών επί της Λεωφόρου Γρήγορη Αυξεντίου, απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας και τη δημιουργία σύγχρονου χώρου στάθμευσης. Σημειώνεται ότι η διαδικασία κατεδάφισης άρχισε στις 10 Μαρτίου 2022.

Η επίλυση του χρόνιου αυτού θέματος επιτεύχθηκε μετά από συνεννόηση και σε συνεργασία του Δήμου Λάρνακας, με τον Κηδεμόνα Τουρκοκυπριακών Περιουσιών και με τους κατόχους των υποστατικών.

Με την ολοκλήρωση της κατεδάφισης, ο Δήμος Λάρνακας θα προχωρήσει σύντομα σε προκήρυξη Διαγωνισμού για δημιουργία σύγχρονου χώρου στάθμευσης και υπολογίζεται ότι θα είναι χωρητικότητας περίπου 100 αυτοκίνητα και θα περιλαμβάνει φύτευση και κατάλληλο φωτισμό.

Η δημιουργία του χώρου αυτού θα βοηθήσει αλλά και θα επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.”

Send this to a friend