Αν αγαπάς το κρέας τότε σου βρήκαμε το καταλληλο εστιατόριο
Το βραβευμένο με Top Notch εστιατόριο στους Χρυσούς Σκούφους Κύπρου, εξακολουθεί να εστιάζει στα κρέατα υψηλής ποιότητας, στις κοπές και στους διαφορετικούς τρόπους ψησίματος.
Με μια εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα και περιβάλλον που αρμόζει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Radisson Blue, όπου στεγάζεται, είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ και διαθέτει ένα μενού που επιμελήθηκε ο βραβευμένος στην Ελλάδα με Χρυσό Σκούφο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης, με πείρα σε μερικές από τις πιο διάσημες κουζίνες του κόσμου.
Ατλαντίδων 2, Λάρνακα, 24505821.
Διαβαστε επισης