Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο το Σεπτέμβριο
Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο το Σεπτέμβριο

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο το Σεπτέμβριο

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Α9 και εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Ακτή του Κυβερνήτη, θα εκτελούνται το Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι από την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίο, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής,, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 5:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Α9 με κατεύθυνση προς Λευκωσία από την έξοδο προς Μάμμαρι, μέχρι το εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Α9 με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα είναι κλειστά και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, μετατρέποντάς την σε αμφίδρομη κίνηση», προσθέτει.

 

 

Επίσης, από την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 το βράδυ μέχρι τις 6:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού 1000μ. περίπου πριν την έξοδο προς την Ακτή Κυβερνήτη, από Λευκωσία προς Λεμεσό.

«Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας», αναφέρει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Send this to a friend