Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σε λειτουργία από αύριο τα εφημερεύοντα, διευκρινίσεις από τον Υπ. Υγείας
Σε λειτουργία από αύριο τα εφημερεύοντα, διευκρινίσεις από τον Υπ. Υγείας

Σε λειτουργία από αύριο τα εφημερεύοντα, διευκρινίσεις από τον Υπ. Υγείας

Στη λειτουργία των εφημερευόντων ιατρείων από αύριο, 9 Ιουλίου, αναφέρθηκε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, σημειώνοντας ότι είναι κάτι που προβλεπόταν στο ΓεΣΥ και μετά από τα προβλήματα που προέκυψαν, τίθεται σε εφαρμογή.

Σχετικά με τη λειτουργία των ιατρείων, ο κ. Χατζηπαντέλα σημείωσε ότι οι ασθενείς θα μπορούν να επισκέπτονται τα εφημερεύοντα το Σαββατοκύριακο, σε περίπτωση που ο προσωπικός τους γιατρός δεν είναι διαθέσιμος. Με τον τρόπο αυτό, εξήγησε, δεν θα επιβαρύνονται τα ΤΑΕΠ από την αυξημένη προσέλευση.

Καταλήγοντας, ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι θα δοθεί πίστωση χρόνου στο κοινό, ώστε να εμπεδωθεί ο τρόπος λειτουργίας των ιατρείων, κάτι που θα πρέπει από πλευράς του το Υπουργείο να επικοινωνήσει σωστά.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend