Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αριστοτέλους: Δεν γνωρίζω πώς σκέφτεται ο Αξιωματικός – Δεν υπάρχει βίντεο
Αριστοτέλους: Δεν γνωρίζω πώς σκέφτεται ο Αξιωματικός – Δεν υπάρχει βίντεο

Αριστοτέλους: Δεν γνωρίζω πώς σκέφτεται ο Αξιωματικός – Δεν υπάρχει βίντεο

Στο κρατικό ραδιόφωνο φιλοξενήθηκε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους η οποία επανέλαβε ότι τη Δευτέρα θα γίνει επίσημη καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα. «Πρόκειται για μια πρωτοφανή υπόθεση διαφθοράς», είπε.

Σημείωσε ότι θα πρέπει να τεθεί σε διαθεσιμότητα. «Επικοινωνούσε με κατάδικο από το προσωπικό του τηλέφωνο και ήθελε βίντεο που να μπορούν να με κάψουν».

Η κα. Αριστοτέλους σημείωσε ότι «δεν μπορώ να γνωρίζω πως σκέφτεται ο συγκεκριμένος Αστυνομικός».

 

 

Πρόσθεσε ότι οι δικηγόροι της έχουν τα μηνύματα που έστελνε ο Αξιωματικός στον κατάδικο. «Δεν υπάρχει βίντεο, είναι γελοιότητες», ανέφερε.

Διευκρίνισε ότι ο κατάδικος τραβούσε βίντεο από χώρους των φυλακών. «Όλα αυτά θα δοθούν στον Γενικό Εισαγγελέα. Τέτοια πράγματα είναι γελοιότητες και αποσκοπούν σε συγκεκριμένες σκοπιμότητες».

Η κα. Αριστοτέλους επανέλαβε ότι υπάρχει η μαρτυρία του κατάδικου. Συμπλήρωσε ότι τέτοια σκάνδαλα πρέπει να αποκαλύπτονται. «Έχει λίγο καιρό που συλλέξαμε τα τεκμήρια. Οι πληροφορίες ήταν από πέρσι».

Τέλος, είπε ότι ο Αξιωματικός επιχείρησε το προηγούμενο διάστημα να συναντηθεί μαζί της. «Μας έστειλε επιστολή όπου και ζητούσε συνάντηση».

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend