Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μαύρο τριήμερο: «Μας ανησυχεί ο συνδυασμός ναρκωτικών – οδήγησης»
Μαύρο τριήμερο: «Μας ανησυχεί ο συνδυασμός ναρκωτικών – οδήγησης»

Μαύρο τριήμερο: «Μας ανησυχεί ο συνδυασμός ναρκωτικών – οδήγησης»

 

 

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Βοηθός Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Χάρης Ευριπίδου, μετά από τα τρία θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν είχαμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα σε τέτοια περιστατικά, τρία απανωτά δυστυχήματα από την Παρασκευή.  Από πλευράς οδικής ασφάλειας ήταν ένα μαύρο τριήμερο, με περιστατικά τα οποία εξετάζονται το κάθε ένα ξεχωριστά για τους λόγους που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο να προκληθεί σύγκρουση» ανέφερε ο κ. Ευριπίδου.

Συνέχισε λέγοντας, «Είχαμε το σκουτεράκι που δυστυχώς είναι κάτι νέο στη ζωή μας το οποίο θέλει μια ρύθμιση, υπάρχει μια διαδικασία στη βουλή που εξετάζει μια νομοθεσία έτσι ώστε να ψηφιστεί νομοθετικά το θέμα».

 

«Δυστυχώς εδώ στην Κύπρο συνεχίζουμε να μην ασφαλίζουμε τη ζωή μας είτε με τη ζώνη ασφαλείας είτε με το προστατευτικό κράνος, είτε με άλλα μέσα που υπάρχουν.  Αν δεν τα βάλουμε καθημερινά στη ζωή μας θα υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις» τόνισε ο κ. Ευριπίδου.

Μιλώντας για του οδηγούς που είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών είπε «Διαπιστώνουμε ότι με όσους περισσότερους ελέγχους κάνουμε τόσο περισσότερα άτομα βρίσκουμε να οδηγούν έχοντας καταναλώσει διάφορα ναρκωτικά.

Ως Αστυνομία και βλέποντας το τι συμβαίνει στους δρόμους μας ανησυχεί ιδιαίτερα ο συνδυασμός χρήσης με την οδήγηση».

 

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend